На 28 октомври Франсис Нгану ще се бие с Тайсън

...
На 28 октомври Франсис Нгану ще се бие с Тайсън
Коментари Харесай

Нгану: Два месеца живях на паркинг във Франция

На 28 октомври Франсис Нгану ще се бие с Тайсън Фюри в Саудитска Арабия по разпоредбите на бокса. Камерунецът, който беше безприютен единствено преди няколко години, най-сетне ще сбъдне детската си фантазия да се бие в бокса. В тази борба Фюри ще заложи репутацията си, а успеха на Нгану просто ще преобърне света с главата надолу.

Франсис е в Съединени американски щати, където интензивно се приготвя, а самият Майк Тайсън му оказва помощ. Преди няколко години Нгану се сприятели с легендата, който в този момент непринудено му оказва помощ. Наскоро Франсис реши да си напомни времето, в което беше безприютен във Франция.

" Ако отидете в Европа, ще бъдете сюрпризирани. В доста страни няма капитализъм, както в Америка, а социализъм. Намерих положително място на един паркинг. Живях там няколко месеца. Бях толкоз благополучен, че открих страна, в която имам опция да се осъществявам. Има цяла система за бездомните хора “.

„ Знаех публично място, където можеш да си вземеш душ. Знаех публично място, където ти дават шкафчета, с цел да можеш да оставиш нещата си “.

“Това, несъмнено, не може да се съпостави с вашия дом, само че в такава обстановка е най-хубавото, което съществува. Ставаш сутринта, отиваш да си измиеш лицето, зъбите и тръгваш. Нямаше потребност да извършвам кражба нищо, по този начин или другояче всички го даваха.

„ Във Франция не е толкоз неприятно за скитник. Знаете къде да отидете за закуска, къде да отидете за обяд ", показа Нгану.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР