На 28 октомври Джулия Робъртс отпразнува 55-ия си рожден ден.

...
На 28 октомври Джулия Робъртс отпразнува 55-ия си рожден ден.
Коментари Харесай

Кой е платил за раждането на Джулия Робъртс

На 28 октомври Джулия Робъртс отпразнува 55-ия си рожден ден. Това беше и мотивът един неочакван факт за живота ѝ да бъде оголен.
 Джулия Робъртс на 55
Джулия Робъртс в 30 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

По време на събитие във Вашингтон, в диалог с колежката си Кейл Кинг, самата Джулия е споделила още през септември, че фамилията на Мартин Лутър Кинг-младши в действителност е платило за раждането ѝ.

Този любопитен факт обаче става прочут чак в този момент, месец по-късно, с помощта на шерването му с видео в Twitter от Зара Рахим, някогашен стратегически консултант на Барак Обама. По този метод тя отбелязва рождения ден на Джулия Робъртс, като в това време и разкрива за въздействието на семейство Кинг в живота на актрисата.

Today is Julia Roberts birthday! 55 years ago MLK and Coretta Scott King paid for her parents hospital bill after she was born. Can’t stop thinking about this since I read it. Here she is talking about it with
— Zara Rahim (@ZaraRahim)
В диалога Робъртс признава, че хората, платили болничната сметка при раждането ѝ, са не кои да е, а Мартин Лутър Кинг-младши и брачната половинка му Корета Скот Кинг. Актрисата не крие, че тогава и двамата доста са помогнали на родителите ѝ.

По-нататък излиза наяве, че фамилиите Кинг и Робъртс са били близки. Приятелството им се е заформило откакто родителите на актрисата приели децата на Лутър Кинг-младши да учат в актьорското учебно заведение, което тогава ръководели. А както евентуално се досещаме, това е бил незабравим жест, поради тогавашната дискриминация към чернокожите.
 Матю Пери, Джулия Робъртс,
Да скъсаш с Джулия Робъртс

Неочакваното самопризнание на Матю Пери

По време на диалога Кейл Кинг приветства фамилията на Джулия Робъртс. Все отново, те също са изиграли значима роля при консолидираното на чернокожи на театралната сцена, и то във времена, когато расовата неправда е била висока, написа Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР