На 28 ноември 2022 г. 19 минути оповести като кандидат-кмет

...
На 28 ноември 2022 г. 19 минути оповести като кандидат-кмет
Коментари Харесай

7 месеца след 19’ Терзиев стана кандидат-кмет, а отричаше

На 28 ноември 2022 година 19 минути оповести като кандидат-кмет на София от десницата и всеки може да го види на На 1 декември допълнихме, че поради това Борис Бонев, който тогава, а и по-късно се обявяваше за кандидат-кмет, ще би трябвало да се откаже от това. Всеки може да го ревизира. Както и че по това време това беше отричано и от двамата. Даже бяхме брутално атакувани с персонални известия за нашите „ неистини ” и „ непрофесионализъм ” от човек на Терзиев, чиято принадлежност беше и доказана с последващите неловки опити за опрощение.

 

Каквото написахме, това и стана. Васил Терзиев беше показан на гала а ла Стив Джобс в мол като кандидат-кмет на София от ППДБСС. А Борис Бонев се помири с ролята на лидер на листата, макар забележките, които дни по-рано насочи към обединението на ППДБ с ГЕРБ, която още един път беше потвърдена с гласуването в Народно събрание срещу рухване на имунитета на Бойко Борисов.

 

Сигурно е инцидентно, само че от сцената НЕ прозвуча никаква, още по-малко лична към ГЕРБ или негов представител, към схемите, модела и така нататък, който до момента същите партии сякаш громяха. Вместо това, претендентът даде обещание неизпълними неща. Например: по-големи пълномощия за районните кметове, което никой градски кмет не може да им обезпечи. Защото за задачата е нужна смяна в закона. А не кметовете я вършат. Иначе сега даже отпуските в районните администрации се разписват от градския. Не приказваме въобще за доста по-съществени неща като бюджети да вземем за пример.

 

Друга сензация беше представянето на БСП-кмета на Район Изгрев за претендент на десницата. Многозначителен коментар във връзка цялата режисура на шоуто изрази индивида, който Демократична България искаше да вдигне за граски, само че остава претендент единствено за областен кмет Трайчо Трайков: „ Основният проблем при огромните обединявания е, че се заглушават въпроси, които не са по сърце на някой от сътрудниците ”.
Създателката, също като Терзиев крупна дарителка със стотици хиляди лв. и гуру на Политическа партия Диана Дамянова, пиар пък коментира  присъединяване на претендента за кмет по Нова, в което той осъди Държавна сигурност, чийто началник на основно ръководство, с изключение на член на Централен комитет е бил дядо му, а върховен офицер – личният му татко: „ СУТРЕШЕН БЛОК Е НАПЪЛНО НЕПОДХОДЯЩ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ ВИЗИЯТА НА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ, А КОГАТО И ТОЙ САМИЯТ НЕ съдебна експертиза СПАВЯ МНОГО, СТАВА ДОСТА ЗЛЕ.
АЗ СЪМ БОГАТ И НЯМА ДА КРАДА Е МНОГО ПОРОЧНО ВНУШЕНИЕ, ОСОБЕНО В СТРАНА, В КОЯТО съдебна експертиза СТАВА БОГАТ ИМЕНН ЧРЕЗ КРАЖБИ. ЗНАМ, ЧЕ СЛУЧАЯТ НЕ Е ТАКЪВ, НО ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ МНЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО. ДОРИ НАВЯРНО Гражданско отделение РАЗДРАЗВА.
НАЛИЧИЕТО НА БУТОН

 

" ДАРИ " НА ЧЕЛНАТА СТРАНИЦА НА КАМПАНИЯТА НА КАНДИДАТА - МИЛИАРДЕР Е НАПРАВО СКАНДАЛНО.
ЩЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДА съдебна експертиза ПОСТАРАЕТЕ ЗА МОЯ ГЛАС.... АКО Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Е ВАЖЕН ДЕ ”.

 

Кирил Пламенов

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР