На 28 ноември 2012 г. светът загуби легендарния Зиг Зиглар

...
На 28 ноември 2012 г. светът загуби легендарния Зиг Зиглар
Коментари Харесай

Единственият българин от екипа на Зиг Зиглар с вълнуваща лекция в Пловдив

На 28 ноември 2012 година светът загуби именития Зиг Зиглар – мотиватор, подстрекател, човеколюбец, човек, отдаден на изкуството да основава спечелили. В своята над 50-годишна кариера и издадени  повече от 29 книги за мотивация и продажби, Зиг Зиглар оставя ярка диря в света на менторството, помагайки на милиони хора по света да подобрят кариерите и живота си.

" Ще имате всичко, което желаете в живота, в случай че помагате задоволително на другите да получат това, което желаят “ става емблема в неговата кариера и въодушевяващ откъс по време на всяко събитие, отдадено на сполучливото развиване.

Зиг Зиглар остави милиони почитатели след гибелта си, само че посланията му не престават да се предават посредством сертифицирани треньори, които да продължат делото му. Такъв е и Тодор Терзиев, който е и единственият българин, получил това извънредно право да популяризира, образова и предава посланията на своя наставник. Тодор Терзиев е притежател и шеф на NSR - New Social Responsibility. Компанията му  се занимава  с образования, мотивация и асортимент на личен състав в разнообразни сфери от света на бизнеса.

На 28 ноември в кафе " Отсреща " от 18 ч. ще се организира една извънредно забавна и мотивираща среща, на която Тодор ще показа своите възгледи за триумфа и ще отговори на въпроси, свързани с постигането на по-добър метод на живот.

Кои ще са главните тематики?

- Stinking thinking - или по какъв начин да се отървем от негативизма в живота ни?

- Защо отношението, а не ситуацията дефинира достиженията ни?

- Каква е изгодата от позитивното мислене? То несъмнено няма да ни помогне да създадем всичко, само че ще ни помогне да създадем повече, в сравнение с с отрицателно мислене!

Заповядайте на един трогателен спор в приятната атмосфера на кафе " Отсреща “! Билети за събитието може да откриете на формалната фейсбук страница на " Check Up, From The Neck Up “ - With Todor Terziev, Ziglar Legacy Certified Trainer.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР