На 28 май ще бъдат затворени участъци по булевард „Панония“

...
На 28 май ще бъдат затворени участъци по булевард „Панония“
Коментари Харесай

Затварят участъци oт булевард „Панония“ във Видин заради ремонти, вижте обходните маршрути

На 28 май ще бъдат затворени сектори по бул. „ Панония “ поради ремонтни действия оповестяват от Община Видин.
Това се подхваща по отношение на осъществяването на главен ремонт на кръгови кръстовища в града на бул. „ Панония” с ул. „ Гео Милев”; на ул. ”Академик Стефан Младенов “ и ул. „ Христо Ботев”, в частност ремонт на кръстовище на бул. „ Панония” с ул. „ Гео Милев”. На посочената дата ще бъдат затворени за прекосяване на всевъзможен тип тежки и леки транспортни средства по бул. „ Панония” в двете направления на придвижване: сектор сред разклон за хипермаркет Кауфланд и блокове №9, №8, №7 и №6 от ж.к. „ Вида “ и разклон с улица „ Никола Петров “ – вход за ж.к „ Гео Милев” и вход за ж.к „ Панония”.
Обходните направления ще бъдат, както следва:
– Посока на придвижване към пътен възел Ново Село: отклонение през краткотрайно построен пътен сектор, минаващ от бул. „ Панония” сред блокове №14 и №15 на ж.к. „ Крум Бъчваров” и следващо придвижване по ул. „ Райко Жинзифов”;
– Посока на придвижване към стадион „ Георги Бенковски”: отклонение през ж.к. „ Гео Милев” по ул. „ Никола Петров”;
– За обслужване на Гранично полицейско ръководство на град Видин по направление на улица „ Гео Милев” ще бъдат обезпечени подходи за прекосяване на служебните коли на ГПУ;
– Посока на придвижване по улица „ Гео Милев” към бул. „ Панония”: отклонение през улица „ Райко Жинзифов” наляво и улица „ Димитър Хранов” надясно.
За облекчение на трафика по обходните направления по отношение на идния ремонт, ще бъдат сложени и предупредителни пътни знаци за заплаха от група „ А” – вид А23 на основните кръстовища, съпътстващи придвижването по бул. „ Панония” и улица „ Гео Милев”, както и помощни екипи за урегулиране на трафика, на основните точки, както следва:
– На кръгово кръстовище на бул. „ Панония” и улица „ Широка”;
– Кръстовище сред бул. „ Панония” и бул. „ Цар Симеон Велики”;
– Кръстовище сред ул. „ Христо Ботев” и ул. „ Гео Милев”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР