На 28 май Дуейн Джонсън пусна новия си модел обувки,

...
На 28 май Дуейн Джонсън пусна новия си модел обувки,
Коментари Харесай

Слушалките на Дуейн Джонсън променят начина, по който тренираме

На 28 май Дуейн Джонсън пусна новия си модел обувки, създаден взаимно с Under Armour . Вече им хвърлихме един взор, само че Скалата ни дава нов мотив да се върнем към него и плановете му.

 Какво предлага новият модел обувки на Дуейн Джонсън
Пълен комфорт и непоклатимост по време на подготовка

Защо да изберем Under Armour и по-точно Project Rock 1

Вчера, 28 юни, тъкмо един месец след стартирането на Project Rock 1 , се появиха и слушалките Sport Wireless - Project Rock Edition .

Публикация, споделена от therock (@therock) на Юни 28, 2018 в 5:33 PDT

Слушалките още веднъж са създадени с Under Armour , само че този път в колаборацията се включва и JBL . Sport Wireless — Project Rock Edition са основани по този начин, че да могат да устоят на най-трудните условия във фитнеса. Не е належащо и да се тормозим, че потта ни може да ги повреди, тъй като от Under Armour и JBL са помислили и за това.

 Снимка 365519

Меките ушни възглавнички са от дишаща, издръжлива и бързосъхнеща тъкан. Най-хубавото е, че можем да ги свалим и изперем на ръка.

 Снимка 365520

Слушалките са безжични, с цел да не ни се пречкат кабели до момента в който упражняваме, а свързването се реализира посредством Bluetooth. Батерията им устоя до 16 часа , а единствено с пет-минутно зареждане ще можем да слушаме музика още един час.

Публикация, споделена от therock (@therock) на Юни 23, 2018 в 11:30 PDT

 Гал Гадот ще партнира на Дуейн Джонсън в Red Notice
Гал Гадот ще партнира на Дуейн Джонсън в Red Notice

Ще забележим Жената знамение в ново предизвикателство

Това обаче надалеч не е всичко. Sport Wireless - Project Rock Edition разполагат с технологията Talk-Thru, която при повикване стопира музиката, включва микрофона, който изолира околния на шума, с цел да можем проведем диалог, без да смъкваме слушалките.

 Снимка 365522

Налична е и опцията да задействаме Siri (ако сме с iPhone) или Гугъл Now (за устройства на Android) посредством тях. Всички тези екстри и улеснения имат и своята цена - 249 $.

Публикация, споделена от therock (@therock) на Юни 21, 2018 в 7:54 PDT

Самият Дуейн Джонсън споделя, че през годините е употребява доста слушалки на разнообразни марки, само че всички са се чупели или повреждали след подготовка. Това е и повода да създаде Sport Wireless - Project Rock Edition.

 Какво съставлява
Какво съставлява " Железният Рай "

Какво прави Дуейн Джонсън в него

 Снимка 365538

Слушалките вървят в комплект със особено приспособен за тях калъф, захранващ кабел, както и аудио кабел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР