"На 28 март, ако тогава са изборите, предизборната кампания ще

...
"На 28 март, ако тогава са изборите, предизборната кампания ще
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Изборите трябва да са в края на май

"На 28 март, в случай че тогава са изборите, предизборната акция ще би трябвало да бъде провеждана в най-големите студове, това ще докара до минимална изборна интензивност. В края на май ще има опция за изнесени секции и доста други варианти ", сподели Веселин Марешки, заместник-председател на Народното събрание, водач на Политическа партия ВОЛЯ пред Канал 3.

"Убеден съм, че напук мъчно се прави политика, Румен Радев няма да желае да бъде запомнен с още нещо, което да е срещу ползите на българския народ ", добави той.

"Излиза, че съм правил огромна неточност, би трябвало да кажа на моите хора да дръпна спирачката, с цел да паднем до равнището на другите и да работим всички дружно ", разяснява Марешки изявлението на Ахмед Доган пред конференцията на Движение за права и свободи през вчерашния ден.

"В спорта и бизнеса се стремим да бъдем доста пред съперниците, а в политиката, в случай че си напред, оставаш неразбираем. На 28 март, в случай че са изборите, ще влязат единствено ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, а доста е евентуално и ние, за всички други датата ще бъде пагубна ", счита водачът на ВОЛЯ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР