На 27 януари бе рожденият ден на Джорджина Родригес, а

...
На 27 януари бе рожденият ден на Джорджина Родригес, а
Коментари Харесай

Роналдо нае фасадата на Бурж Халифа, за да честити рождения ден на жена си

На 27 януари бе рожденият ден на Джорджина Родригес, а за задачата Кристиано Роналдо я изненада с подарък, който освен тя дълго ще помни.

Португалската звезда заведе цялото си семейство в Дубай. Там те са се насладили дневно на плажа, в който не им е липсвал разкош. Букет от повече от 100 червени рози е бил специфичната изненада за Джорджина.

Но изненадата не свършила дотук. Португалецът е употребявал Бурж Халифа, най-високия небостъргач в света, с цел да поздрави своята жена. Снимки от кино лентата на Джорджина за " Нетфликс " бяха прожектирани върху фасадата на постройката дружно с посланието " Честито, Джорджина ", споделя " Труд ".

" Така приключва този трогателен ден. Не мога да намеря думи. Благодаря, благодаря и благодаря, Кристиано. Не можеш да ме правиш по-щастлива всеки ден. Благодаря ти, Дубай, че постоянно се отнасяш толкоз добре с нас и ни караш да се усещаме у дома. Благодаря на всички вас, които направихте този ден толкоз специфичен ", написа моделът в профила си в Инстаграм.
свързани новини2356на 29.01.2022
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР