На 27-ми ноември, понеделник, от 20.00 часа, джаз примата на

...
На 27-ми ноември, понеделник, от 20.00 часа, джаз примата на
Коментари Харесай

Камелия Тодорова и Милен Кукошаров с нов проект

На 27-ми ноември, понеделник, от 20.00 часа, джаз примата на българската музикална сцена ще показа новия си план в колаборация с музиканта Милен Кукошаров. На сцената ще звучи „ НАСТРОЕНИЕ “, поднесен по нов, по-стилен и класен метод, разбъркан с аристократичното звучене на гласа на Камелия под звуците на поп, рок, джаз, блус и соул.

Вечер на красиви мемоари и добре познати мелодии, аранжирани друго и нетипично, ще може да си подарите в работния ден. Защо не и в понеделник?! Повече въодушевление, с което да стартираме седмицата.

Нежността на Камелия Тодорова и мечтателността на Милен Кукошаров ще ни качат на крилете на музиката, която знае по какъв начин да ни накара да й се отдадем непринудено.

Двамата се срещат след дълги години театрална разлъка, която като че ли е била за положително, тъй като в този момент се връщат още по-вдъхновени за взаимно творчество, почитание и непосредственост.

Както самата Камелия показа неотдавна за Джаз ФМ „ Диалогът сред нас е доста по-различен, в сравнение с с всеки различен пианист, с който съм била. Звученето се трансформира. Вибрацията на всяка ария е напълно друга. Имаме доста близко мислене. Хубавото е, че Милен ми дава независимост да повеждам нещата. “

На концерта ще бъдат изпълнени известните български песни на примата, които всички обичаме. Тоест, добре познатото остаряло от 80-те, поднесено с нов прочит!

БИЛЕТИ на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM, OMV, The Mall и на място в клуба на цена от 15 лв.. На място в деня на концерта 20 лв..
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР