На 27 август пре 2021г. Радостин Василев коментира във Фейсбук

...
На 27 август пре 2021г. Радостин Василев коментира във Фейсбук
Коментари Харесай

Радостин Василев през 2021: Никой, никога не може да бъде по-истински от Слави Трифонов

На 27 август пре 2021г. Радостин Василев разяснява във Facebook изявлението на Слави Трифонов пред Бойко Василев, излъчено по Българска национална телевизия. Вижте по какъв начин:

„ Никой, в никакъв случай не може да бъде по-истински от Слави Трифонов. Просто той приема това за задача и осъзнава пред какво е изправен. Той не търси пари, власт или популярност и в това се крие голямата му независимост. Всички ние от Има Такъв Народ одобряваме това за задача. Мисия да променим родината към по-добро.

Думите на Слави от през днешния ден за отговорност и морал, са аргументите, поради които се захванах с тази концепция. Защото Има Такъв Народ е концепция на първо място. Не скърбя за момент в избора си и в никакъв случай няма да скърбя. Надявам се всички да сте усетили по кое време някой ви приказва със сърцето си и по кое време не.

Който е гледал е схванал защо приказвам, изключително в самия завършек на изявлението. Имаше персонална нескрита страст от един стоманен човек.

Никой в никакъв случай не може да допре хората по този метод и няма нито една причина някой да има вяра,че Слави би го подвел.

P.S.

Едно изявление на Слави обезсмисля цялата ненавист и ненавист на враговете на народа с месеци обратно. Просто е прекомерно огромен за дребните кресльовци. Чакам социологията с интерес”.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР