На 27.03.2018 година /вторник/ от 18:00 часа в к.к. Пампорово

...
На 27.03.2018 година /вторник/ от 18:00 часа в к.к. Пампорово
Коментари Харесай

Кандидатстудентска кампания на НСА в Чепеларе

На 27.03.2018 година /вторник/ от 18:00 часа в к.к. Пампорово – заседателна зала в административната постройка на Община Чепеларе /срещу хотел Перелик/ ще се състои идната кандидатстудентска акция на Национална спортна академия „ Васил Левски “.
За всички заинтригувани ще бъде обезпечен превоз от Чепеларе до Пампорово и назад. Автобусите ще потеглят в 17:30 часа от ЦПЛР Чепеларе и от Сградата на СУ „ Васил Дечев “ /зад районно управление (на МВР) - Чепеларе/.
Всички, които са избрали спорта за бъдеща реализация ще имат опция да се срещнат с преподаватели от НСА, с което ще има опция да получат детайлна информация за предлаганите стратегии. Своите усещания от образованието в НСА ще споделят Радослав Янков, Екатерина Дафовска, Теди Пенчева и други.
От своето основаване до през днешния ден НСА е духовният център и пропагандатор на олимпийските хрумвания в България. Не инцидентно олимпийските знаци са част от символиката на академията.
Национална спортна академия “Васил Левски” е висше образователно заведение, което приготвя експерти в сходство с условията на високите Европейски стандарти. Национална спортна академия “Васил Левски” е единственото профилирано висше учебно заведение в България, което предлага обучение на университетско равнище по три съществени посоки - спорт, физическо образование, кинезитерапия.
В сегашния миг НСА има високо оценена академична акредитация и предлага академични стратегии за образование на бакалаври, магистри и докторанти в три факултета:
1. Учителски факултет;
2. Треньорски факултет;
3. Факултет по кинезитерапия, туризъм и спортна анимация.
Развивайки университетския си профил, НСА утвърждава и усъвършенства ролята си на първи народен център за спортни науки. Същевременно Академията работи поредно за привеждане на просветителните си стандарти до тези на университетите от Европейската общественост на основата на взаимна интеграция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР