На 26-и септември ни очаква новолуние във Везни. Любовта е

...
На 26-и септември ни очаква новолуние във Везни. Любовта е
Коментари Харесай

Новолунието във Везни променя живота на 4 зодии

На 26-и септември ни чака новолуние във Везни. Любовта е във въздуха на този ден и превзема всички ни. При доста от зодиите ще се усети, че е време за ново начало, само че 4 зодиакални знака ще са най-повлияни от събитието. Вижте кои са те, съгласно " Elite Daily ".
Овен
Ново начало, обвързвано с сантименталните връзки и партньорствата чака Овните. Те ще са окуражени интензивно да преследват хармонията, да се социализират и да вършат връзките по-силни и здрави. В началото може да им е малко некомфортно, защото са самостоятелни знаци, а в този момент ще разчитат на връзките с другите. Но връзките ще ги въодушевяват и ще предложат благоприятни условия за личностно развиване. Чудесно време да се заобиколят с хора, които обичат.
Рак
Тях също ги чака ново начало. То ще е обвързвано с връзките, връзките с близките, салдото, хармонията в дома и фамилния живот. Точно в този момент е добре да се обкръжат с родственици или да поканят посетители, които обичат в дома си на събиране. Може да създадат някои промени в жилището, да основат нов фон или даже да се реалокират. Ще стоят у дома и ще се любуват на комфорта.
Везни
Сега е техният сезон и новолунието е в техния знак. Не е изненада, че то въздейства най-вече на тях. Връзките сега са максимален приоритет за тях. Но ще бъдат и подтикнати да подхващат ново пътешестване, обвързвано с личностното им развиване. Везните доста държат на връзките и ще им е мъчно да се концентрират единствено над независимостта си. Но ще би трябвало да преследват нови цели и да правят неща, които им разрешават да се свързват с хора, с които си наподобяват и да основават връзки с тях. Да намерят нови способи да се свързват с другите - да има баланс в връзките.
Козирог
При тях на фокус са имиджът и кариерата. Ново начало в тези сфери - ще основават нови връзки и контакти. Чудесно време да работят взаимно с бизнес сътрудник и да създадат колаборация с някого, обвързвана с изобретателен план. Козирозите са работливи и държат на задачите си. Да помислят по какви нови способи могат да се свързват с хора посредством професионалните си занимания. Те са другарски настроени, обществени и общителни, дано покажат тази своя страна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР