На 26 август бе рожденният ден на великия Тодор Колев,

...
На 26 август бе рожденният ден на великия Тодор Колев,
Коментари Харесай

Концерт – трибют в памет Тодор Колев

На 26 август бе рожденният ден на великия Тодор Колев, а на 31 август, ще се състои единственият по рода си “Концерт-трибют на Тодор Колев”. Предстоящото събитие (от поредицата) по традиция ще е друго, занимателно и даже епично и ще бъде в събота в клуб “Маймунарника”.

“Концерт-трибют с песните на Тодор Колев” се провежда за първи път през 2011 година в тогавашния клуб “Строежа”, когато с цигулката си се включва и самият Тодор Колев. Той взе участие не един път в тези концерти дружно с известни актьори, а след гибелта му те не престават традицията с концепцията творчеството му да не бъде забравено. Част от участниците, които ще забележим в идното на 31-ви август шоу са имали достойнството да са на една сцена с неповторимия гений тогава и още пазят страстта и възхищението си от това.

В изданията на трибюта през годините се включват разнообразни известни наши актьори, артисти и музиканти, които не целят да имитират осъществяванията на артиста, а да ги показват със собствен прочит и страст. Така всякога събитието е неповторимо и доста радостно. Със специфичен сет в събота ще се забавляваме с музикантите от Джанго ЗЕ, които не крият вълнението от това да са част от събитието: “За нас е чест и безусловно наслаждение да осъществим онлайн едни от най-емблематичните песните на великия Тодор Колев!

Това са песните, с които съм израстнал и зная на изуст още от дете”, споделя с усмивка Миро Морски от Джанго ЗЕ. Това е и мотивът бандата, която другояче не е дейна, да се събере на родна земя в края на август. Освен присъединяване в трибюта, преди този момент, на 29 август ще забележим Джанго ЗЕ със напълно друг сет и в още едно паметно събитие. Те ще са подгряващи в огромния концерт на S.A.R.S. на стадион “Юнак” този четвъртък.

В “Концерт- трибют в памет на Тодор Колев” на 31 август в “Маймунарника” за първи път с почит ще се включат Ерол (Уикеда) и Милица Гладнишка. Ще забележим още Люси Дяковска, Димо от P.I.F., Ясен Зердев, Сърмата Хари, Прея и Косьо Лунгов. Във вечерта с песните на Тодор Колев ще ни посвирят: Веселин Веселинов – Еко (бас китара), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет), Мирослав Иванов (китара), Милен Кокушаров (клавишни) и Росен Ватев (барабани).

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР