На 25-ти юли вЛевски пет годишно момченце бешепростреляно с пистолетпо

...
На 25-ти юли вЛевски пет годишно момченце бешепростреляно с пистолетпо
Коментари Харесай

Задържаха 53-годишен роднина на простреляното дете по време на празненство в Левски

На 25-ти юли вЛевски пет годишно момченце бешепростреляно с пистолетпо време на празнуване. След произшествието детето е настанено за лекуване в плевенска болница, с огнестрелна рана в ходилото на десен крайник, без заплаха за живота. Сигналът в полицията е постъпил в 23:20 часа от незабавно поделение в Левски, където детето в началото е признато.

От осъществената инспекция е открито, че вечерта по време на празненството 53-годишен родственик, след приложимост на алкохол, е създал изстрел и по нехайство е ранил детето.

На 27 юли при претършуване в парцела му е намерено оръжието на стрелбата – револвер без серийни номера, като в пълнителя е открит военен патрон с надпис на гилзата 7.65 мм. Той е конфискуван. Предстоят балистични експертизи. С протоколи за разпит на очевидци е стартирано следствието. Стрелецът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа по ЗМВР. Работата по изясняване на случая продължава. Сезирана е районна прокуратура – Плевен и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР