На 25-ти август от 8.30 ч. до 19 ч. и

...
На 25-ти август от 8.30 ч. до 19 ч. и
Коментари Харесай

На 25 и 26 август се спира движението по АМ „Хемус“ между п. в. „Неофит Рилски“ и п. в „Суворово“ за изграждането на нов електропровод

На 25-ти август от 8.30 ч. до 19 ч. и на 26-ти август от 8.30 ч. до 17.30 ч. се спира движението в сектор от Автомагистрала „ Хемус “ - между пътните възли „ Неофит Рилски “ и „ Суворово “, за построяването на нов електропровод от „ Електроенергиен системен оператор “ ЕАД.

Трафикът ще минава по следните обходни направления:

В посока Варна придвижването се пренасочва от пътен възел „ Неофит Рилски “ на АМ „ Хемус “ по общинския път за Петров дол до кръстовището с път I-2 Русе - Варна и продължава по първокласния път. Пътуващите, които желаят да се върнат обратно на Автомагистрала „ Хемус “ могат да го направят при кръстовището на път I-2 с път III-2009 за Суворово, не престават по път III-2009 до пътен възел „ Суворово “ на АМ „ Хемус “.

В посока София придвижването се пренасочва от пътен възел „ Суворово “ на АМ „ Хемус “ по път III-2009 до кръстовището с път I-2 Русе - Варна и продължава по първокласния път. Пътуващите, които искат да се върнат още веднъж на Автомагистрала „ Хемус “ могат да го създадат при кръстовището на път I-2 с общински път за Петров дол и да продължат по пътя до пътен възел „ Неофит Рилски “ на Автомагистрала „ Хемус “.

Всички жители и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР