На 25 август Луната продължава транзита си през огнения знак

...
На 25 август Луната продължава транзита си през огнения знак
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за 25 август

На 25 август Луната продължава преноса си през огнения знак Лъв, където ще бъде до 03:25 часа на 27 август. В такива дни желанието ни за внимание, обич, изяви и власт е изключително мощно. Знакът Лъв е обвързван и с децата, творчеството, бизнеса, политиката и така нататък Честолюбието на Лъва е пословично, мъчно приема рецензия и е суетлив. Обича лукса и се стреми да има единствено скъпи неща.

През идващите два дни Луната в Лъв ще ни подтиква да действаме малко или доста като Лъва. Много хора ще се усещат въодушевени, въодушевени, енергични, креативен и сантиментално настроени. Ще подаряват цялата си любов на обичаните и на децата си – Лъвът е доста любящ и великодушен към околните си. В отрицателен проект при други хора ще пораждат компликации в връзките, прояви на ревнивост и драматизиране, пренебрежително държание и демонстриране на огромно самочувствие.

Всичко зависи от възпитанието, средата и характера на индивида, от заложеното в рождения хороскоп съгласно планетите ни. Днес Луната в утринните часове към момента е в съразмерен аспект с Юпитер в Овен – започваме деня с религия и вяра. Първата половина на деня е удобна за диалози с висшестоящи лица, договаряния с задгранични сътрудници, реклама, взимане на по-глобални решения, разрешаване на юридически въпроси и други.

През втората половина на деня Луната съответствува с Венера в Лъв, а в късните вечерни часове дружно образуват дисхармонична настройка с Уран в Телец и със Сатурн във Водолей (двойна площ - таоквадрат).

Тази настройка ще бъде дейна като въздействие и в утринните часове на 26 август. В здравословен проект е уязвима сърдечно-съдовата система. Следващите два дни не са положителни за планови интервенции на сърце. Препоръчително е да не се натоварват прекомерно сърцето прочувствено и физически, а гърбът с тежести.

Този ден е по-успешен за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Някои от вас ще усещат прилив на креативна сила, мощно предпочитание за романтика и занимания. Денят за вас е удобен за изяви, спорт, занимания с изкуство, покупка на красиви и скъпи първокласни движимости, сантиментални срещи, обществени контакти, посещаване на публични мероприятия – фешън и други изложби, всемирски празненства, концерти, спектакъл, цирк и така нататък

Ще се радвате на вниманието и обичта на хората и околните си, на дарове он любимия/та и други придобивки. Денят е по-неблагоприятен, изключително във вечерните и нощни часове за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. Най-трудно е за така наречен неподвижни знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей в общуването, изключително сред дами и с сътрудниците – било то бизнес, политически или интимни.

Възможни са спорове и подиуми на ревнивост с по-драматични страсти, чувството за неналичието на поддръжка и любов, съществени разноски или парични загуби, усложнения от финансово естество.

Някое от децата ви може да се нуждае от вашата помощ, бъдете покрай тях. В международен проект звездите основават причина за съществени финансови земетресения и загуби, крупни кражби на пари и злато, пожари и гърмежи.

А поради квадратурата на бавните планети с по-продължително въздействие Сатурн във Водолей и шефът на Водолей Уран, който е в Телец, напрежението и тестванията са доста тежки, изключително стопански – рецесия в енергетиката и институциите, обществото като цяло, финансовият бранш, междудържавната политика, превозът и най-много въздушния (Водолей и Уран), строителството, медиите и така нататък

Както нееднократно съм споменавала битката е доста жестока сред новото (Уран) и остарялото, само че сигурното (Сатурн). А от двете планети по-силно поставената по знак е Сатурн. Направете си сами изводите какво можем да чакаме като краен резултат – под знака Водолей от водещите международни сили е Русия. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР