На 24 юли в Пекин се проведе церемония по подписването

...
На 24 юли в Пекин се проведе церемония по подписването
Коментари Харесай

Започнаха снимките на програма за международен културен обмен на Министерството на културата и туризма и КМГ

На 24 юли в Пекин се организира гала по подписването на стратегическо рамково съглашение за съдействие сред Министерството на културата и туризма на Китай и Китайската медийна група. Заедно с това се организира и гала за старта на фотосите на огромната стратегия за интернационален културен продан „ Взаимно образование сред културите “. Речи произнесоха Ху Хъпин, министър на културата и туризма и също заместник-ръководител на Отдел за гласност, и Шън Хайсюн, заместник-ръководител на Отдел за гласност на Централен комитет на ККП и шеф на КМГ.

Ху Хъпин съобщи, че по случай 10-ата годишнина от предлагането на самодейността „ Един пояс, веднъж “ Министерството на културата и туризма в съдействие с КМГ са основали огромна стратегия за интернационален културен продан, която е значим план за поощряване осъществяването на рамковото съглашение за стратегическо съдействие.



Шън Хайсюн в своята тирада сподели, че КМГ ще употребява шанса на подписването на съглашението, с цел да ускори съдействието си с Министерството на културата и туризма, с което взаимно да дадат деен принос за разцъфтяване на културата, основаване на мощна културна страна и създаване на съвременна цивилизация на китайската нация.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР