На 24 юли от 20:00 часа Дванадесетото издание на Фестивала

...
На 24 юли от 20:00 часа Дванадесетото издание на Фестивала
Коментари Харесай

Фестивал „Дунавски вълни“ идва с горещи събития в последната седмица на юли

На 24 юли от 20:00 часа Дванадесетото издание на Фестивала на изкуствата ще бъде намерено по традиция с концерт на Симфониета - Видин на сцената в крепостта „ Баба Вида “. „ Покана за валс “ е първото предложение в програмата с присъединяване на Цветелина Малджанска и диригента Петър Димитров.

Тази година приказната апаратура и анимация за дребни и огромни „ ВидаЛенд “ ще отваря порти всеки ден, от вторник до събота, в алеята до обичаните на всички видинчани статуи на лисичките в Крайдунавския парк.

Работилница за изобразяване на тениски с техника Tie Dye ще е разполагаем пред БиблиоПощата от вторник до петък. В нея могат да вземат участие деца и младежи на възраст над 10 години, като искащите имат опция да се запишат на тел. 0899 420703.

На 25 юли вечерта артистите от спектакъл „ Трио “ ще покажат спектакъла „ Оттук Оттам “ на сцената в „ Баба Вида “, а денем на 26 юли ще показват театроматите „ Гората “ и „ Океанът “ (театър за един зрител) до откритата сцена на Художествената изложба в Крайдунавския парк.

Отново на сцената в „ Баба Вида “ на 26 юли от 20:00 ч. ще забележим по какъв начин “Ники Станоев приказва за музика с другари ” (https://www.facebook.com/events/1000482290973521/?ref=newsfeed)

За втора поредна година в границите на „ Дунавски талази “ ще има „ Субкултурен меланж “ (https://www.facebook.com/events/653323030036611/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D) пред паметника на Свободата с Sтетика. На 27 и 28 юли той ще предложи интензивности като BMX работилница с ONE UP BMX; трикове и образование за тротинетки с Shredders; Urban dance workshop; работилница за латино танци и други

В последния ден (29 юли) от фестивала ще се провежда вечерна хоротека, а духовият оркестър „ Бонония “ ще сътвори радостно въодушевление на откритата сцена при Художествената изложба в Крайдунавския парк.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР