На 24 февруари се навърши 1 година от руската инвазия

...
На 24 февруари се навърши 1 година от руската инвазия
Коментари Харесай

Кирето е бесен, statista.com извадиха грозни факти за Петков: Няма го даже на дъното!

На 24 февруари се навърши 1 година от съветската инвазия в Украйна. Още с началото на войната търсенето на разговор и заемането на позиция беше от основно значение за всеки един от международните водачи. Европа и Съединени американски щати застанаха зад украинската идея като дадоха поддръжка посредством военна техника, заслон за бежанците и изпращане на помощи. За задачата президентът Володимир Зеленски беседва с редица международни водачи – някой отидоха на крайници в Киев, други споделяха по телефон или посредством видеовръзка.
Опитите за търсене на решение на спора посредством връзка е обект на проучване на сайта statista.com, който е извел броят на диалозите, извършени с Владимир Путин и Володимир Зеленски в интервала 24 февруари 2022 година и 22 февруари 2023 година
Взети са поради единствено политиците, които са говорили с двамата политици през този интервал. Ако в един и същи ден са извършени няколко диалога, те се броят за един, акцентират от изданието.
И по този начин сметката е следната  – френският президент Еманюел Макрон е с най-вече – 40 диалога, следван от турския му сътрудник Реджеп Ердоган  – 36, Олаф Шолц – 31, Шарл Мишел и Алекксандър Лукашенко с по 21.
На дъното са президентите на Ангола и Бразилия – Жоао Лоренцо и Жаир Болсонаро с по 5 диалога.
Въпреки че „ Politico ” написа публикация, че Кирил Петков и Асен Василев са избавили скрито Украйна – министър председателят от „ Промяната ” не е посочен в статистиката на водачите с принос към разрешаване на спора сред Русия и Украйна. Или не е считан за водач, или гръмките известия на Петков за диалози с украинския президент са били от голяма важност единствено за самия него.
 
   Statista.com Statista.com
 
 
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР