На 23 юни в хотел „Маринела” в столицата се проведе

...
На 23 юни в хотел „Маринела” в столицата се проведе
Коментари Харесай

Проведе се Общото годишно отчетно събрание на НЛРС-СЛРБ

На 23 юни в хотел „ Маринела” в столицата се организира Общото годишно отчетно заседание на Националното ловно-рибарско съдружие „ Съюз на ловците и рибарите в България”.

Гости на форума бяха изпълнителният шеф на ИАГ инж. Филип Ковашки, зам.-директорът на БАБХ доктор Ангел Мавровски и началникът на отдел „ Здравеопазване на животни “ към БАБХ доктор Александра Митова.

В наличието на 205 делегати общото заседание бе намерено от ръководителя на НЛРС-СЛРБ инж. Васил Василев, а съвещанието стартира с посрещането на знамето на Националната организация и осъществяване на химна на ловците.

За ръководител на събранието бе определен Христо Ратайски, ръководител на ЛРС „ Глухар “ – Славейно.

Делегатите одобриха отчета за активността и финансовото положение на НЛРС-СЛРБ, докладите за активността и финансовото положение на Управителния съвет на НЛРС-СЛРБ, компания “Сокол БЛРС” ЕООД и Контролния съвет на НЛРС-СЛРБ за 2021 година. Гласувана бе Мандатната стратегия за активността на Националната организация за интервала 2021-2025 година, както и бюджетът на УС на НЛРС-СЛРБ за 2022 година.

Решено бе размерът на отчисления членски импорт за 2023 година да бъде повишен с един лев. Общото заседание предлага на ловно-рибарските сдружения от страната да дефинират своя членски импорт на 10 % от минималната работна заплата, с цел да могат да обезпечат активността си.

Направени бяха промени в Устава на НЛРС-СЛРБ, като мандатът на УС бе повишен от 4 на 5 години, а ръководителят му ще може да взе участие в избори и след привършване на втория си мандат.

За нов член на Управителния съвет бе определен Иван Василев, ръководител на ЛРС-Благоевград, който ще заеме мястото на ръководителя на ЛРС-Гоце Делчев Валери Сарандев, отдръпнал се по справедливи аргументи.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР