На 23 септември ристорантьорският бранш се срещна с властта, за

...
На 23 септември ристорантьорският бранш се срещна с властта, за
Коментари Харесай

Алибегов: Мярката 60/40 в момента е напълно неизползваема, няма да издържим нови ограничения

На 23 септември ристорантьорският отрасъл се срещна с властта, с цел да обсъдят проблемите на бизнес а и това по какъв начин той би траял да работи - по какъв метод и по какви правила и по какъв начин може да бъде подкрепят сектора. В резултат на срещата бяха дадени 10 дни да се разискват проблемите.

В момента заведенията работят протестно и след 23 часа, макар че Министерствто на опазването на здравето е определило краен час до 23 часа. Масово шефовете на заведения не се преценяват с него с претекста, че бизнес ът няма да издържи на следващата ограничаваща мярка.

Председател на БАЗ Ричард Алибегов осведоми пред NOVA NEWS, че е имало две срещи с Министерството на туризма за това по какъв начин ще работят заведенията, също се говорило и с Министерството на стопанската система за обезпечаването на служащите и бизнес а, както и среща с министър Гълъб Донев за мярката 60/40.

Според него тази мярка е правила добра работа за бизнес а, само че след идването на служебния кабинет, който е въвел нови правила за кандидатстване, мярката е изцяло неизползваема.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР