На 23 октомври към 22.30 часа на пътя за видинското

...
На 23 октомври към 22.30 часа на пътя за видинското
Коментари Харесай

Екшън във Видин! Крадци заключиха дядо и му свиха близо 20 бона, разхвърляха парите докато бягат от полицията /снимка/

На 23 октомври към 22.30 часа на пътя за видинското село Раковица автопатрулът на Гранична полиция е подал звуков и светлинен сигнал за прекъсване на лек автомобил „ Мерцедес “. Автомобилът е ръководен от 42-годишен мъж от монтанското Студено буче. В колата са пътували още двама мъже – на 36 година и 45 г. 
При прекъсването на автомобила тримата мъже излезли и почнали да бягат, изхвърляйки български банкноти настрана от пътя. Граничните служители на реда ги настигнали и задържали.
На местопроизшествието и в мъжете са открити 18 790 лв.. Служителите от ГПУ – Брегово са открили, че и тримата са криминално-проявени, а водачът е излязъл преди няколко месеца от пандиза, където е излежал присъда за обир.
Тази заран е открито, че мъжете са направили обир в село Макреш. Снощи те нападнали в дома му 85-годишен мъж, заключили го и заграбили парите му. Тази заран възрастният човек съумял да се освободи и да подаде сигнал в полицията.
Уведомена е районната прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава взаимно с ОДМВР-Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР