На 23 ноември т.г. Министърът на отбраната на Руската Федерация

...
На 23 ноември т.г. Министърът на отбраната на Руската Федерация
Коментари Харесай

Министрите на отбраната на Русия и Китай: Сплотени сме като една велика планина

На 23 ноември т.г. Министърът на защитата на Руската Федерация армейски военачалник Сергей Шойгу и Министърът на защитата на Китайска Народна Република генерал-полковник Вей Фенхе по време на договаряния утвърдиха пътна карта за съдействие за 2021-2025 година, оповестяват от посолството на Русия у нас.

„ Признателен съм за вниманието, което Вие отделяте на развиването на военното съдействие сред нашите страни. В комплицираната епидемиологична конюнктура, обвързвана с коронавирусната зараза, ние продължаваме да сътрудничим плодотворно и се опитваме да придадем на взаимните мероприятия по-висока практическа устременост. <…> Нашите въоръжени сили взаимодействат на земята, в морето и във въздуха. Броят на мероприятията за оперативната и бойната подготовка нараства “, съобщи Сергей Шойгу.

Вей Фенхе съобщи от своя страна: „ Ние означаваме голямо плодотворно съдействие във всички области. Особено заставайки пред безумното въздържане от страна на Съединени американски щати, Китай и Русия са сплотени като една велика планина. Ние дружно сме противодействали на хегемонията на Съединени американски щати, сме срещу подправения либерален режим на Съединени американски щати и подправения мултикултурализъм, както и деянията на студената война в нова форма. И по този метод ние сме посочили, че нашите връзки са по-добри от съюзнически “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР