На 23 март се връща във Водолей след 248 г.

...
На 23 март се връща във Водолей след 248 г.
Коментари Харесай

Старт за 20 г. революции: Плутон влиза във Водолей - миналия път докара независимост на САЩ

На 23 март се връща във Водолей след 248 година и в идващите двадесет ще донесе огромни революционни промени. При предходното му минаване през знака (1778-1797) се появява това, в което живеем през днешния ден – гражданската република с Великата френска гражданска война от 14 юли 1789 година и оповестяването на независимостта на Съединените американски щати на 3 септември 1883 година с формален контракт, още веднъж в Париж. И тъй като в този момент годината нумерологично е 7, подсещаме девиза на това число: „ Нищо не е такова, каквото наподобява ”.

 

След френската револция се появява и терорът, съвсем унищожил управлявалата до тогава каса, като гилотината погубва и основните революционери, с цел да бъде сменена този тип народна власт, или по-точно детски популизъм, на какъвто сме очевидци и през днешния ден по света и у нас, от тирания. Революцията изяжда своите деца, с цел да даде властта в мощната ръка на Наполеон – правилно, човек от народа, само че и първият поробител на цяла Европа след римските императори.

 

Независимостта на Съединени американски щати, с чието признание тогавашните европейски империи разчитат да изолират страната в Новия свят, та да не им се бърка в контрола над планетата, в действителност основава най-голямата империя, позната в историята на човечеството и постигнала най-голямата доминация. Тя съгласно Гор Видал е Третият Рим – купа, за която от основаването си се бори с имащата се за неоВизантия Русия.
Във всеки случай, исторически това е началото на края на Британската империя – най-великата за всички времена до оня миг, и оспорващата шампионата й още от междинните епохи Франция.

 

Тяхната доминация пък се открива при предшестващия 250 години по-рано – първоначално и средата на 16-и век Плутон във Водолей, който измества Рим и Папата като център на Европа и глава на цялата нейна политика и Испанската империя като първи колонизатор на Новия свят. Техните функции на доминатори заемат Лондон с крал Хенри, застанал като водач на реформаторите и протестантите и унизил църквата – старта на Велика Британия, и Париж като огнище на дипломацията с Ришельо и споразуменията му с сътрудниците „ министър председатели ”, даващи действителна политическа самостоятелност на преди този момент допитващите се за всичко до Светия трон континентални сили.

 

Както сами разбирате, Плутон във Водолей значи нов международен ред. Или, в случай че желаете, пренареждане.
Вероятно визитата на Си Дзинпин при Путин и дръзките им изказвания за многополярен свят, в който се оповестиха за „ жизненоважни за ориста на цялото човечество ”, също е замислено преднамерено да се организира в трите дни тъкмо преди 23 март. Китайците доста обичат сходна символика. Особено с новия мандат на Си и смяната в имиджа му като световен водач. Само подсещаме, че същите хора насрочиха откриването на най-важното си събитие в тяхната съвременна история – олимпиадата в Пекин в 8 часа на 08.08.08 година

 

Пишем всичко това, тъй като астрологията счита Плутон – тази толкоз отдалечена от Земята планета, за виновна, контролираща, движеща  трансформациите повече в публичен, в сравнение с в персонален проект.
Който пита по кое време най-сетне ще пристигна просовутата Епоха/Ера на Водолея, дано да бъде спокоен:
ЕТО Я.

 

Вероятно не е инцидентно, че във вторник ГЛАВНИЯТ РЕФОРМАТОР НА СВЕТА Бил Гейтс разгласява надлежно обръщение: The Age of AI has begun или Ерата на изкуствения разсъдък стартира.
Водолей е планетата на технологиите, нововъведенията, знанието, връзките и в комбиниране с трансформиращата, революционна мощ на Плутон, явно в идващите 20 години точно такава ще бъде смяната, която чака света. Напомняме, че другояче зодията, подвластна на тази планета е огненият, буен, само че бурен и ядосан Скорпион. Имайте едно на разум.

 

Какво значи това за всеки от нас?

 

Изкуственият разсъдък ще промени до неразбираемост битието ни – с умните домове, самоуправляващите се коли, изчезващите специалности – от водач до водач, от хирург до монтьор, от служител до служащ, от тв водещ до артист.

 

Предвижданията са огромната част от работата да остане единствено за машините, а хората да живеят с най-малък базов приход, обезпечаван от умните апарати, без сами да се трудят.
Но за сметка на това, с разпределяне на електронни пари единствено за човешки потребности, които са природосъобразни и здравословни.
Ще имаме ли некорумпиран, напълно интелигентен и

изцяло непогрешим, само че по-строг от Сталин и Хитлер, взети дружно изкуствен интелект за държавен, европейски и даже международен началник? Това също е допустимо.

 

Сигурно е, че светът няма да бъде същият.
Колко бързи ще бъдат измененията?

 

Първото влизане – предпремиерата на Водолей в Плутон ще стартира на 23 март и ще работи до 11 юни.

 

След това „ на пребежки ” планетата на трансформацията и революциите ще шава сред миналата зодия Козирог и новата си позиция. Като чак през ноември 2024 година ще се възцари напълно във Водолей, с цел да остане до далечната 2043 година

 

Тоест, идната година и половина е временен интервал за всеки и за всички.
Според предвижданията на множеството световни астролози упованията са от 2025 година рецесиите в света: военни, стопански, финансови, които се завихриха на границата на Плутон сред Козирог и Водолей – паника, мъгла и обърканост, да бъдат сменени от по-добър или най-малко по-ясен интервал.
За кого ще бъде мъчно?

 

Постепенно родените в последния ден на Козирог като банкерката Петя Славова и през първите дни на Водолея като Камелия Тодорова, Димитър Бербатов, певицата Ивана, тв водещия Драго Драганов да вземем за пример ще стартират да усещат мощно промени, които няма да бъдат лесни за адаптиране. Това придвижване ще се почувства последователно в идващите години от идващите съгласно датата на рождение Водолеи и по този начин ще се развива до последните за 20 години.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР