На 23 декември се навършиха 80 години от рождението на

...
На 23 декември се навършиха 80 години от рождението на
Коментари Харесай

Единственият внук на легендата Емил Димитров - само на 18, а вече мисли за сватба

 На 23 декември се навършиха 80 години от рождението на огромния Емил Димитров. Юбилеят бе маркиран от фамилията му в дома им в " Княжево “, въпреки синът му Емил-младши да има концепция да направи огромен концерт в негова памет, само че пандемията опропастила проектите му.

Годишнината на починалия артист съответства и с друга вест, която неговият единствен внук Мартин анонсира в обществените мрежи. Младежът е на крилете на любовта от няколко месеца, а сватбата с красивата му половинка Калина не е мираж, нищо, че е още прекомерно млад. Любимата му е с година по-голяма от него и към този момент е студентка в лицей в Англия. Калина също е възпитаничка на Италианския колеж в " Горна баня “, където Мартин през 2021 година ще приключи XII клас. Именно в учебно заведение се срещнали пътищата им. Двамата не крият любовта си и будят удивление с фееричните и сантиментални фотоси, които разгласяват в интернет пространството.

Родителите на внука на Емил Димитров добре познават кандидат-снахата и им желаят благополучие. Съжалявали единствено за едно – Мартин не желал да продължи музикалния път на своя дядо, въпреки да наследил гения му. " Той не свири, не се занимава с музика. Не го натискам, само че не преставам да настоявам, че е ужасно надарен в тази сфера. Може би тъй като, когато беше по-малък, аз малко го пренасилих да свири и може би го отблъснах, не знам. Но на него други неща са му в главата – цифров маркетинг, финанси, биткойни, криптовалути… “, споделя татко му Емил Димитров-младши.

Внукът на краля на родната сцена следял пазарите, правел разбори и имал упоритости да се развива в това съвременно занятие. " Вече е в XII клас в Италианския колеж в " Горна баня “. Завършват тази година, не знам по какъв начин ще завършат онлайн, само че приключват. Винаги може да се върне към свиренето, той геният самичък си избива, в случай че има потребност от него “, разяснява неговият татко. Двамата обичат мъжките занимания, а най-голямата им пристрастеност е риболовът. Все още фамилията живее в прословутата къща на артиста в кв. " Княжево “, която синът му е дал обет в никакъв случай да не продава, колкото и да му е сложна поддръжката.

Преди време имаше спекулации, че я е харизал на Веселин Маринов, след това пък на огромен предприемач, само че истината е, че парцелът, обзаведен с барокови мебели за знамение и приказ, в никакъв случай не е излизал на имотния пазар, въпреки да имало доста мераклии да го закупят, споделя още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР