На 23 август в Йоханесбург Шън Хайсюн, заместник-ръководител на Отдела

...
На 23 август в Йоханесбург Шън Хайсюн, заместник-ръководител на Отдела
Коментари Харесай

КМГ и футболната асоциация на Южна Африка развиват сътрудничеството и обмена

На 23 август в Йоханесбург Шън Хайсюн, заместник-ръководител на Отдела за гласност на Централен комитет на ККП и шеф на Китайската медийна група (КМГ), и Дани Джордаан, ръководител на футболната асоциация на Южна Африка, размениха меморандуми за съдействие.

По време на срещата Шън Хайсюн сподели, че спортът е общ език за цялото човечество и спортният продан е значима част от културния продан сред Китай и Южна Африка. Успехът на Световното състезание през 2010 година в Южна Африка е паметен и разпали ентусиазма на китайските почитатели, което е от огромно значение за популяризирането на футболната просвета и сподели облика на новата Южна Африка. Футболът построи мост на другарство сред две страни, които са на хиляди километри една от друга.



Съгласно меморандума за съдействие двете страни пламенно ще предизвикват футболното съдействие сред двете страни, както и обмена сред футболните тимове на Китай и РЮА, ще дават улеснения при производството и разпространяването на артикули със спортно наличие, както и ще укрепват персоналния продан и управническото взаимоотношение.

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР