На 23 август Коби Брайънт щеше да навърши 42 години.

...
На 23 август Коби Брайънт щеше да навърши 42 години.
Коментари Харесай

Ванеса Брайънт с прочуствено писмо навръх рождения ден на Коби - slava.bg

На 23 август Коби Брайънт щеше да навърши 42 години. Баскетболистът почина в злополука с частния си хеликоптер през януари тази година. Той пътуваше с 13-годишната си щерка Джиана и още петима души. Всички те изгубиха живота си. Като причина за злополуката беше посочена гъстата мъгла, която е била паднала в региона.

Новината за гибелта на Коби раздруса целия свят. Баскетболните почитатели потънаха в тъга, изразявайки своите съболезнования посредством обществените мрежи. На 24.02.2020 година се състоя специфична гала в Стейпълс Център, на която участваха редица звезди, сътрудници и другари на баскетболната легенда. Те си взеха последно довиждане с играча на ЛА Лейкърс и щерка му.

Съпругата на играча - Ванеса Брайънт, направи първото си публично изказване точно тогава и благодари на всички, които са изпратили поддръжката си към нея и фамилията й в този тежък миг. "Господ знаеше, че те не можеха един без различен. Затова ги прибра дружно в Рая ", сподели тя, а речта й разплака целия свят.

Сега, шест месеца след церемонията, Ванеса още веднъж си спомни за брачна половинка си. Въпреки че профилът й в обществената мрежа Instagram е заключен, някои от почитателите съумяха да се доберат до известието, което тя разгласява точно на 42-ия рожден ден на Коби. Брайънт разгласява обща фотография с баскетболиста и написа прочуствено любовно писмо, което разчувства целия свят.

"Честит рожден ден. Обичам те и ми липсваш повече в сравнение с мога да обясня. Иска ми се ти и Джиджи да бяхте тук, с цел да честваме дружно. Иска ми се да ти подготвя обичаната храна и дружно с Джиджи да ти създадем торта. Липсват ми огромните ти обятия, целувките ти, усмивката ти и дълбокия ти смях ", стартира Ванеса. Тя благодари на Коби, че я е научил да бъде мощна и да се оправя с компликациите в живота.

Съпругата на баскетболиста написа, че животът й е празен без Коби и Джиджи и се усеща изцяло смазна от вътрешната страна. Все отново, тя се пробва да бъде мощна за другите си три дъщери - Наталия, Бианка и Капри. "Сигурна съм, че се гордееш с тях. Те ме карат да се усмихвам всеки ден... Обичам те в този момент, постоянно и вечно ", приключи Ванеса.

Тя не беше единствената, която си спомни за Коби на рождения му ден. Сестра му - Шария Уошингтън, също употребява обществените мрежи, с цел да уважи наследството на брат си. "Пишех и триех това известие доста пъти. Няма думи, с които да изразя страстите си през днешния ден. На толкоз доста хора им липсва баскетболистът, а на мен ми липсва дребното ми братче ".

Алекс Родригес, Дуейн Уейд, Леброн Джеймс, Джъстин Тимбърлейк и доста други звезди също уважиха Коби Брайънт точно на 42-ия му рожден ден.

Видео можете да гледате!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР