На 23.09.2020 г. в 17,47 ч. в РУ Берковица е

...
На 23.09.2020 г. в 17,47 ч. в РУ Берковица е
Коментари Харесай

Труп след пожар в къща във Вършец

На 23.09.2020 година в 17,47 ч. в районно управление (на МВР) Берковица е получен сигнал за горяща къща на ул. "Серафим Георгиев " в гр. Вършец. Това оповестиха от ОДМВР-Монтана.

При идване на място дежурният автопатрул открил, че къщата гори откъм втория етаж и покрива. Собственик на парцела е 48-годишна софийска жителка, а вторият етаж бил населяван от 68-годишния й вуйчо.

При пожара са унищожени покривната структура на къщата и вторият етаж. След потушаване на огъня в стая на втория етаж е открит обгорял трупът на 68-годишния мъж.

По информация на 70-годишната обитателка на първия етаж, сестра на починалия, той бил душевен неустойчив и в деня на произшествието несполучливо се пробвала да го настани в лечебно заведение, заради което го оставила самичък в къщата, като заключила входната врата и отишла до аптеката да закупи изписаните му медикаменти. Пожарът зародил в нейно неявяване.

При осъществения оглед на местопрестъпление и по предварителна информация на присъствалия на място специалист на РДПБЗН Монтана е провокиран съзнателно, в резултат на човешка интервенция. Тялото на починалия е превозен до Съдебна медицина - Монтана за осъществяване на аутопсия. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 330, алинея 3 от Наказателен кодекс в районно управление (на МВР) Вършец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР