На 23.02 суперзвездата Рики Мартин ще представи за първи път

...
На 23.02 суперзвездата Рики Мартин ще представи за първи път
Коментари Харесай

Рики Мартин представя нов сингъл на фестивал в Дубай

На 23.02 суперзвездата Рики Мартин ще показа за първи път онлайн новия си сингъл Fiebre. Това ще се случи в заключителната вечер на реномирания фестивал Emirates Airlines Dubai Jazz Festival (петък, 23-ти февруари, 2018). Участието във фестивала е първият концерт в кариерата на Рики Мартин в Дубай или в Обединените арабски емирства въобще.

Сингълът и видеото към Fiebre ще излязат също на 23.02 в формалния канал на актьора в YouTube и в цифровите платформи за стриминг и даунлоад.

Fiebre излиза след големия триумф на последния шлагер сингъл на Рики Мартин - Vente Pa’Ca. Сега Рики Мартин се завръща в компанията на известното латино ърбан дуо Wisin & Yandel Ricky като тримата дават обещание, че Fiebre ще превземе плейлистите на радиата и клубовете по целия свят с помощта на наелектризиращия карибски темп и сетивен текст.

На 23.02 ще направи премиера и формалното видео към песента, снимано в Пуерто Валярта, Мексико от режисьора Карлос Перес (Elastic People).

След завръщането си от Дубай, Рики Мартин ще започва серия от концерти в Park Theatre в Лас Вегас, планувани в интервала март – юни, 2018г.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР