На 22 септември бе 25-годишнина от излизането на любимия на

...
На 22 септември бе 25-годишнина от излизането на любимия на
Коментари Харесай

Кой герой от „Приятели“ сте според зодията: На кой от героите приличате най-много, според вашия зодиакален знак

На 22 септември бе 25-годишнина от излизането на обичания на дребни и огромни сериал „ Приятели “. Ето и на кой от героите наподобявате най-вече, съгласно вашия зодиакален знак.
Овен – Майк
Те са доста буйни и работят самоуверено, по тази причина наподобяват на Майк. Инати са и преднамерено ще създадат нещо бясно, с цел да потвърдят, че са прави – както когато Майк смени името си на „ Торба лайна “. Овните са импулсивни и се борят за любовта, както когато Майк се качи на аероплан и отиде да предложи брак на Фийби.
Телец – Рос
Рос е дебелоглав, служи си с логиката, само че в това време е обезсърчителен романтик – същите са и Телците.

Те одобряват нещата съществено, трудят се крепко и ненавиждат проектите им да не се извършват. Рос не отстъпва от правилата си и има вяра на своята истина, като тези зодиакални знаци. Мили са, само че мъчно одобряват непозната позиция.
Близнаци – Чандлър
Саркастични, остроумни и правещи хапливи мнения – тъкмо като Чандлър. И Близнаците са много чувствителни хора, имат огромно сърце, само че не демонстрират това постоянно и се крият зад хумора си – по този начин се защищават от пострадване и разочарования. Те са тези, които забавляват компанията.

Рак – Керъл
Тя е майка и обича доста фамилията си, грижи се за него, по тази причина въплъщава Раците. Те са положителни, грижовни, държат най-вече на фамилията и желаят сред роднините да има съгласие и всеки да приема другия подобен, какъвто е.
Лъв – Джоуи
Щедри, оптимисти, топлосърдечни и майстори на флирта – това са Лъвовете и по тази причина наподобяват най-вече на Джоуи. Той знае по какъв начин да притегли вниманието и флиртува доста сполучливо. Има реплики, които са негова запазена марка. Лъвовете също са толкоз харизматични и държат на приятелите си.

Дева – Моника
Моника е подобен огромен перфекционист, че няма по какъв начин да не бъде обвързвана с Девите. Тези зодии са проведени, обръщат внимание на детайлите, умни и самокритични. Държат да се оправят с всичко съвършено и да са най-хубавите във всяка сфера, като Моника. Понякога даже се захващат с прекомерно доста неща.
Везни – Рейчъл
Тези зодиакални знаци са известни с сантименталната си природа, жаждата за естетика и любовта към лукса. Приличат на Рейчъл – тя обича скъпите неща, модата, мечтае да откри сродна душа, не обича свадите. Чаровна е и омайва всички, без да го цели – като Везните.

Скорпион – Гюнтер
Няма по-мистериозен и загадъчен персонаж от Гюнтер! А мистерията и тайните постоянно се свързват със Скорпионите. Тези зодии биха създали всичко, с цел да опазят тайните си и тези на околните, да не издадат персоналните си проблеми. Гюнтер се появява отвреме-навреме, само че никой не знае съвсем нищо за него, с изключение на, че харесва Рейчъл. Скорпионите също постоянно са влюбени, без да споделят възприятията си на самия човек.
Стрелец – Джанис
Шумни, жизнерадостни, пъргави, цялостни с възторг – това са Стрелците и затова припомнят на Джанис. Нейното наличие постоянно се вижда, постоянно тя подвига звук към себе си и пробва да развесели близките. Понякога може да се държи леко несъответстващо, само че разсмива другите.

Козирог – Ричард
Той е изискан, зрял и като че ли от предходна ера. Истински джентълмен, постоянен и цени фамилията си. Като Козирозите, той е трудолюбив, постоянно знае какво да прави, по какъв начин да постъпи и държи на правилата си. Често приятелите на Козирозите взимат образец от тях, както Джоуи и Чандлър в началото се възхищават на Ричард и го имитират.
Водолей – Фийби
Ексцентрични, мечтатели, отнесени, леко странни, само че и доста самостоятелни. Това са качества, които разказват Водолеите и Фийби. Тя не следва правила, не съблюдава закони, не се води по мнението на тълпата, постоянно има свое виждане и държи на него, даже това да се коства шантаво на близките. И Водолеите не се тормозят, че някой може да ги съди – те се оправят сами и разрушават традициите.

Риби – Емили
Рибите са сладки, благи, нежни и чувствителни. Като такава беше показана и втората брачна половинка на Рос – Емили. Тя опита да елементарни на Рос, да се бори за връзката си. Влюби се бързо и стана като в приказка – незабавно искаше да се омъжи за него. Рибите също мечтаят за такава обич, като от приказките.
Инфо: teenproblem

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР