На 22 мартот 19.00ч. в градската концертна залаСимфониета Враца предлага

...
На 22 мартот 19.00ч. в градската концертна залаСимфониета Враца предлага
Коментари Харесай

Виктор Костов и Сион Найман - двама млади музиканти свирят заедно със Симфониета Враца

На 22 мартот 19.00ч. в градската концертна залаСимфониета Враца предлага на феновете сивълнуваща пролетна вечер с„ Вариации на тематика Рококо “от П. И. Чайковски и„ Рапсодия върху тематика от Паганини “на С. Рахманинов.

Солисти на вечерта ще бъдатблестящи млади музиканти,пианистътВиктор Костов и виолончелистътСион Найман, а диригентската палка е в ръцете на уважавания диригент Светломир Златков дружно с сполучливия симфоничен оркестър на Враца.



Талантливите Виктор Костов и Сион Найман носят богат опит и дълбока отдаденост на музикалното изкуство.

За слушателите на Дарик Враца музикантите споделиха своите безредици преди концерта на 22 март. От тях научаваме, че на 23 март същата стратегия ще гостува в зала България - София.

За музиката в живота на младите музиканти, за тяхното кредо - в двата прикачени звукови файла.

" Не пропускайте този концерт - ще останете очаровани! " - такава е поканата от Сион и Виктор.

" Ще бъдете очаровани, разчувствани и пренесени във вълшебна галактика, до момента в който музиката се разпростира, оставяйки ви без мирис след себе си. Това не е просто концерт – това е завладяващо прекарване, доказателство за силата на музиката да надвишава думите и да допира душата.

Поканете обичаните си хора, приятелите си и всички, които ценят магията на стойностната музика. Те ще ви благодарят, че ги въвеждате във вечер на хубост и чист музикален искра, който вечер ще остане в сърцата и мозъците им дълго, откакто последните ноти избледнеят ".





Вземете вашите билетиза концерта на 22.03 от цикъла „ Месец на клавишите “ още през днешния ден, на касата в Билетен център „ Гъбката “, тел.0896718303, 0899827060и се присъединете към нас за една незабравима вечерсна класическата музика в най-хубавия й тип!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР