На 22 февруари руският външен министър Сергей Лавров проведе пресконференция

...
На 22 февруари руският външен министър Сергей Лавров проведе пресконференция
Коментари Харесай

Русия: Още няма възможност да се възстановят отношенията на доверие със САЩ

На 22 февруари съветският външен министър Сергей Лавров организира конференция след присъединяване си в срещата на външните министри на Г-20 в Бразилия.

Относно руско-американските връзки Лавров съобщи: „ Русия е оповестена публично за враждебна страна и директна опасност, която би трябвало да се победи стратегически и да се унищожи скоро “. Русия няма опция да възвърне връзките на доверие със Съединени американски щати. Русия не е получила никакви „ съществени оферти “ за разговор за възобновяване на стратегическата непоклатимост.

Относно руско-украинските договаряния Лавров съобщи, че високомерната позиция на Запада и русофобията води до неспособност за договаряния по украинския въпрос.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13935Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед9007Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед6888Румен Петков: България освен тъпче на едно място, тя просто се свлича!Алтернативен Поглед4316Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед16141Проф. Стоян Денчев: Политическата класа в България към момента не е " узряла " да одобри еднополовите браковеАлтернативен Поглед375218Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252769Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед233023Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114791Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед96194Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев16139Настъпил е краят на демокрациятаРумен Петков24623Д-р Румен Петк
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР