На 22 април вечерта френските депутати приеха противоречив закон за

...
На 22 април вечерта френските депутати приеха противоречив закон за
Коментари Харесай

Във Франция приеха спорен закон за имиграцията

На 22 април вечерта френските депутати одобриха спорен закон за имиграцията, който демонстрира невиждано разделяне в младата центристка партия на президента Еманюел Макрон.
Законът бе признат с гласовете на 228 депутати, срещу бяха 139, въздържаха се 24. Партиите от лявото пространство гласоподаваха срещу, както и крайнодесния Национален фронт.
Законът удвоява до 90 дни интервала на задържане на незаконните мигранти и редуцира периода за подаване на молба за даване на леговище. Нелегалното секване на границата ще бъде наказвано от година затвор и санкция .
Правителството на Франция упорства за увереност и правдивост по въпросите за миграцията - по тази причина законът планува облекчаването на приемането на леговище за малолетни.
Промените в имиграционното законодателство провокираха рецензия към Макрон изключително измежду правозащитните организации. Последните изследвания във Франция обаче демонстрират, че 63% от френските гласоподаватели смятат, че във Франция има прекомерно доста мигранти.
През 2017 година 100 хи. души са поискали леговище във Франция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР