На 22 април 19 минути разказа потресаващата история на млад

...
На 22 април 19 минути разказа потресаващата история на млад
Коментари Харесай

Обявиха за коронажертва дядо, който не е тестван - slava.bg

На 22 април 19 минути описа потресаващата история на млад мъж и неговите баба и дядо, които не бяха признати, макар признаци, които наподобяват на ковид в лечебните заведения в София, които обиколиха, а на възрастните хора дори беше и отказано тестване. Впоследствие и тримата бяха признати, само че едвам след нашата тревога. Тези дни бабата на 92 години беше изписана, което тържествено беше оповестено от медиите, без обаче да оповестяват нейната същинска история. Те мълчат също, че дядото - нейният брачен партньор, умря.

Вписан е като жертва на ковид, макар че в никакъв случай не е тестван. За отказаната на индивида помощ, когато можеше да бъде избавен, естествено никой даже не се извинява. След като, по този начин или другояче, прави работата за статистиката на ген. Мутафчийски в жанр: "яко ще мрат, ще видиш ", както той я изрази в изявлението си за Миролюба Бенатова! Молим, идващите пъти, когато някой разгласи по какъв начин ни избавя от ковид, да имаме поради съответните проблеми.

Припомняме обявата от 22 април: "19 минути получи сигнал с съответни имена за трима, инфектирани с ковид с налични съществени признаци, които не са били признати в лечебните заведения в София. Беше ни възложен с всички детайлности от сътрудник. Става въпрос за младеж, работещ в италиански кол-център в София, баба му и дядо му. Тримата се усещат зле, имат описваните признаци. Викат Бърза помощ. Тя идва, взема ги, кара ги от болница на болница.

Няма места. Връщат ги и даже на възрастните хора не вършат нужните по няколко теста. Обяснения не са давани. Въпросът, който си задават болните е дали им е отхвърлен достъп, тъй като са възрастни, както се правеше в Италия и Испания, или има различен проблем? Няма кой да им отговори.

А ние публикувахме през днешния ден ужасяващата история за третирането на сходен случай с възрастен човек в Св. Иван Рилски, който дни наред лежи в болничното заведение, без да е диагностициран, макар наличните признаци и по този начин е провокирано миниогнище на болест с десетки инфектирани от медицинския личен състав. Поради липса на обикновен протокол по какъв начин се постъпва в сходни случаи, който щабът трябваше да е съставил за 2 месеца битие, вместо да се занимава с конференции за радиацията, църковните въпроси и други сходни тематики.

Само подсещаме, че на много смисления журналистически въпрос дали се прави подредба на болните по кръвни групи, с необяснима подигравка ген. Мутафчийски беше обяснил, че не се прави подредба и по зодии ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР