На 22.07.2022 в Столична Община се проведе работна среща между

...
На 22.07.2022 в Столична Община се проведе работна среща между
Коментари Харесай

БФАС ще проведе Писта София 2022“ на пътен възел Бояна“

На 22.07.2022 в Столична Община се организира работна среща сред ръководителя на Българската федерация по авто спорт (БФАС) Г-н Румен Дунев, господин Стамен Влъчков, господин Анатоли Илиев – зам. ръководител на Комисията по спорт към столична Община и госпожа Ива Вълкова.

Темата на срещата бе организацията на „ Писта София 2022 “ (01-02.10.2022) и включването и в календара на София – Европейска Спортна Столица. По време на срещата бяха разисквани няколко разновидността за трасе, само че в последна сметка присъстващите на срещата се сплотиха към решението да се организира на емблематичния за това съревнование пътен възел „ Бояна “.

Бяха наранени и тематиките за защита на мероприятието, пожарна, незабавна здравна помощ, реклама на надпреварата в метростанциите на Столицата, както и разчистване на трасето и площите към него след самото съревнование. Освен „ Писта София 2022 “ господин Дунев разгласи и желанието на федерацията да се организира и „ Планинско София кръг “ от националният планински шампионат на България.

Представителите на БФАС господин Румен Дунев и господин Стамен Влъчков благодариха на целият екип на Столична община и персонално на заместител кмета по превоз и градска подвижност господин Кристиян Кръстев.

От федерацията оповестиха, че следва развиване по тематиката.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР