На 22.06. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти и

...
На 22.06. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти и
Коментари Харесай

Слънце в Рак: Професионални и лични успехи за водните знаци Рак, Скорпион и Риби

На 22.06. Слънцето, Светилото, което дава отговор за нашите гении и способи за изява, влиза в знака Рак и ще минава през него до 21.07.

Ракът е знакът, който символизира фамилията, сигурността и грижата. Поради тази причина през този интервал може да се чака да бъдем по-сериозни, по-съсредоточени и по-драматични в преценките и във усещанията си. При всички случаи ще търсим бездънен смисъл в нещата, които ни се случват. На моменти може да сме доста по-чувствителни и прочувствени от нормално. Ще сме склонни да търсим поддръжка и грижа от другите, само че и ще сме на линия за непознатите потребности.

Най-добре би било да впрегнем силата си в преследването на някоя значима за нас цел. Периодът ще е подобаващ за обособяване на внимание на родителите и фамилията, преподреждане или преаранжиране на дома, както и за обмисляне на бъдещите задължения. При всички случаи ще сме съсредоточени, борбени, целеустремени и деликатни при осъществяването на дилемите, които си сложим и стартираме.

Пребиваването на Слънцето в Рак ще е най-благоприятно за водните знаци Рак, Скорпион и Риби. Те ще са мощно интуитивни и ще съумеят да употребяват цялостния си капацитет, сполучливо постигайки огромни професионални и личностни триумфи. Някои от тях ще стартират нова работа или нова професионална активност, други ще имат триумфи на любовния фронт, стартирайки или задълбочавайки сантиментални взаимоотношения.

Кардиналните знаци Козирог, Овен и Везни по всяка възможност ще имат повод от хора и условия да работят в избрана посока, което би могло да е доста потребно и градивно за тях, стига да съумеят да оставят егото си отвън играта и да преценяват същинските изгоди, които биха имали, в случай че се впуснат в новите провокации. Ако обаче се закотвят на едно място, заобикалят действието и не са задоволително гъвкави, има риск да им изникнат спорове или разправии със заобикалящите.

Лъвовете и Стрелците по всяка възможност ще нищят любовен проблем и ще търсят изясненост и съгласие. Ако са задоволително откровени, търпеливи и разбиращи потребностите на другия, нещата ще им се подредят по стремежи от тях метод.

Водолеите и Близнаците може да имат същински прозрения по отношение на финансовото им положение и да им хрумнат положителни хрумвания за вложения или нови бизнес инициативи.

Периодът е подобаващ Телците и Девите да се впуснат в политически, публични или обществени дела. Те ще имат изгода от другари или познати.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР