На 21 юли режисьорът Кристофър Нолан ще ни отведе на

...
На 21 юли режисьорът Кристофър Нолан ще ни отведе на
Коментари Харесай

Играй и спечели специални награди с "Опенхаймер"

На 21 юли режисьорът Кристофър Нолан ще ни води на кино странствуване до един от най-важните и трагични моменти от човешката история. С биографичен епос " Опенхаймер ", той ще ни разкрие забележителната история на Дж. Робърт Опенхаймер и ролята му в основаването на първата атомната бомба - събитие, което вечно трансформира света, в който живеем.

" Опенхаймер " е акомодация на наградената с " Пулицър " книга " Опенхаймер - американският Прометей " на Кай Бърд и Мартин Шъруин и се концентрира върху турбулентния персонален живот на Опенхаймер, заставането отпред на плана " Манхатън ", връзките му с сътрудниците, политиците и военните, последвалото му оповестяване за непоколебим интернационален надзор върху нуклеарното оръжие и превръщането му в една от най-знаковите жертви на антикомунистическата нервност в Съединени американски щати. В основната роля влиза един от най-забележителните артисти - Килиън Мърфи.

Още преди филмът да е в киносалоните и малко по-късно " Форум филм България " и " Дневник " провеждат специфична игра (тук), която ще даде опция на феновете на кино лентата да завоюват истински награди:
2. броя от книгата " Опенхаймер - американският Прометей " на издателство " Сиела " ;
2 броя кинокомплект за кино лентата " Опенхаймер " ;
Голяма премия : 1 брой ваучер за прекарване по желание на стойност 150 лева (с ДДС), обезпечено със съдействието на Makaroon.bg

Как наподобяват премиите може да видите. Ако сте регистриран консуматор, на, може незабавно да се включите в играта, в случай че не сте - би трябвало първо да се регистрирате, което става бързо и елементарно.

Отговорилите вярно вземат участие в чоп за:

Тези, които отговорят вярно във второ равнище:

А далите отговор вярно на въпросите от двете равнища на играта, ще бъдат включени в чоп за огромната премия:

Първо равнище на играта:
В 10:00 часа на 17 юли ще бъде оповестен. За да участвате, би трябвало да изберете един отговор и да натиснете бутона " Отговори ". След като един път отговорите, не може да редактирате отговора си. На 23 юли в 23:59 ч. равнището ще бъде затворено за гласоподаване.

Второ равнище на играта:
В 00:01 часа на 24 юли ще бъде оповестен и вторият въпрос от играта. Условията за гласоподаване ще бъдат същите като в първия стадий. На 30 юли в 23:59 ч. равнището ще бъде затворено за гласоподаване.Повече за разпоредбите и изискванията за присъединяване в играта може да.

Печалбите отвън първо равнище се разпределят посредством чоп на 3 юли след края на играта.

Може да играете незабавно.

" Дневник " ви желае триумф и през идващите дни ще ви опише всичко забавно към " Опенхаймер ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР