На 21 януари 2021 година около 09.00 часа на третокласен

...
На 21 януари 2021 година около 09.00 часа на третокласен
Коментари Харесай

Шофьор без книжка рани приятел при катастрофа край Плевен

На 21 януари 2021 година към 09.00 часа на третокласен път III-3501 /Плевен - Пордим/ е станало пътно произшествие. Това оповестиха от ОДМВР-Плевен.

"Опел Зафира ", благосъстоятелност и ръководен от 43-годишен от село Асеновци, е блъснал с лява странична част на автомобила мантинела, стояща вляво по посоката му на придвижване. После е напуснал пътното платно и се е преобърнал на таван.

Вследствие на пътния случай са потърпевши лидерът на автомобила, който е получил голям брой контузии и пасажер, возещ се на предна седалка – 41-годишен от град Бяла църква.

Шофьорът е настанен в САРИЛ-УМБАЛ гр.Плевен с заплаха за живота. Взета му е кръвна проба за съществуване на алкохол в кръвта. Проверка е открила, че той е недееспособен.

Местопроизшествието е посетено от проверяващ служител на реда, специалист при Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР – Плевен и автоексперт. Уведомен е дежурен прокурор от районна прокуратура - Плевен.

Образувано е досъдебно произвеждане по член 343, ал.1, писмен знак "б " от Наказателен кодекс. Продължава работа по случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР