На 21- ви май на територията, обслужвана от Участък Вълчедръм,

...
На 21- ви май на територията, обслужвана от Участък Вълчедръм,
Коментари Харесай

Четири престъпления разкрити при спецакция във Вълчедръм

На 21- ви май на територията, обслужвана от Участък Вълчедръм, е извършена профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност, противозаконната миграция и надзор по съблюдаване наредбите по ЗДВП и КЗ.

Извършени са инспекции на 12 обекта, 35 МПС и 44 лица. Съставени са 4 акта по ЗДВП, 2 акта по ЗАДС и са наложени 3 санкции с фиш. Разкрити са 4 закононарушения – нелегално владеене на оръжие, културно-исторически полезности и акцизни артикули без бандерол.

След сигнал и извършено претършуване в парцел в с. Бъзовец, общ. Вълчедръм, населяван от 70-годишен гражданин, са открити и конфискувани револвер " Blow Compact Mod. 2002 ", тиня. 9 мм., без сложена втулка в цевта, 13 монети, 9 пръстена, железна игла и металдетектор " teknetics ".

В хода на акцията са осъществени инспекции в два частни дома в с. Септемврийци, общ. Вълчедръм, населявани от жена и мъж на 49 година и 56 година От къщите са конфискувани към 1 кг ситно нарязан насипен тютюн, без български акцизен бандерол. Работа по случаите продължава районно управление (на МВР) Лом. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР