На 21 октомври- петъкот 18:00 ч. в Художествена галерия Илия

...
На 21 октомври- петъкот 18:00 ч. в Художествена галерия Илия
Коментари Харесай

Тази седмица откриват XI-то Международно биенале на малките форми в Плевен

На 21 октомври- петъкот 18:00 ч. в Художествена изложба " Илия Бешков " в Плевен ще се открие XI-то Международно биенале на дребните форми - Плевен 2022 година На откриването ще бъдат оповестени наградените и номинирани участници.

Международно биенале на дребните форми е конгрес за модерно изкуство, който се организира през две години от към този момент 22 години. Тази година най-вече задгранични художници вземат участие в раздел " Графика ". Най-много задгранични участници има от Полша, също по този начин са показани задгранични създатели от Канада, Аржентина, Португалия, Израел, Италия, Словакия, Англия, Япония. Преобладаващата част от участниците са български художници от цялата страна, като има мощно присъединяване на художници от град Плевен и Плевенския район.

Биеналето се организира с партньорството и поддръжката на Министерство на културата на Република България, Община Плевен, Съюз на българските художници, Международна фондация " Св.Св. Кирил и Методий " и Съюз на плевенските художници
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР