На 21 ноември 2017 г. се подписа договор за смяна

...
На 21 ноември 2017 г. се подписа договор за смяна
Коментари Харесай

Японската компания Sumitomo купи автомобилния бизнес на „Мото-Пфое”

На 21 ноември 2017 година се подписа контракт за промяна на собствеността на фирмената група „ Мото-Пфое”. Официалното съглашение се реализира сред досегашния едноличен притежател, Hugo Pfohe GmbH, в лицето на Филип Пфое и Sumitomo Corporation, в лицето на Томохиро Йонияма, Генерален управител на поделение Транспорт и конструкционни системи в европейския клон на корпорацията.

„ Мото-Пфое”, формален представител на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover за България, е неизменим водач в сектора за последните 26 години у нас. С придобиването ѝ от страна на Sumitomo Corporation, фирмената група „ Мото-Пфое” става част от една от най-мощните интегрирани търговско-инвестиционни корпорации в международен мащаб, с над 400-годишна история и офиси в 65 страни. Отчитайки досегашния безукорен имидж, забележителна финансова непоклатимост и непрекъснат напредък в бизнеса, името, мениджмънтът, структурата и предметът на активност на „ Мото-Пфое” остават същите след прекосяването под ръководството на новите притежатели.

„ Корпорацията има голям опит в автомобилния бизнес и ние ще го споделим с Мото-Пфое, с цел да стъпим на исторически хубавичко основа на компанията и да подпомогнем още по-успешното ѝ развиване в бъдеще. Същевременно, има доста какво ние да научим от Мото-Пфое. Разчитаме фирмената група да поддържа с опита си, добави и способства доста за нашия авто франчайз в Европа. За нас ще е чест да работим с мениджмънта и екипа чиновници на Мото-Пфое, както и с клиентите и сътрудниците на компанията”, разяснява Томохиро Йонияма.

След утвърждение на подписания сред Hugo Pfohe GmbH и Sumitomo Corporation контракт от страна на Комисията за защитa на конкуренцията, окончателната продажба на фирмената група „ Мото-Пфое” ще стане факт.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Разбулиха новия Mercedes-Benz CLS преди дебюта му в Лос Анджелис

Илон Мъск дава обещание неща, които през днешния ден са невъзможни. Но получава овации

Направено от банани, палми и подръчни средства. Екзотики от Африка
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР