На 21 и 22 ноември се проведе ежегодният тест на

...
На 21 и 22 ноември се проведе ежегодният тест на
Коментари Харесай

Проведе се финалният тест на международното жури AutoBest 2024

На 21 и 22 ноември се организира годишният тест на участниците, достигнали до финалната фаза на състезанието Best Buy Car of Europe на интернационалното жури AutoBest .

На специфичното събитие, което обичайно се организира в Тийсдорф, Австрия, и на специфичният полигон Fahrtechnik, ръководен от Австрийския авто клуб (OAMTC), членовете на журито имаха опция да изпитат колите за финален път преди да създадат финалната си оценка и да излъчат основният победител в конкуренцията.

Както към този момент стана ясно, до финалната фаза на състезанието доближиха BYD DOLPHIN, FIAT 600e, HYUNDAI KONA и JEEP AVENGER . Всеки един от колите, съгласно желанието на самите марки, означи наличие във финалния тест в напълно електрическата си версия (DOLPHIN е разполагаем само и единствено във вид със 100% електрическо задвижване).

В тазгодишното- 23-то издание на състезанието на AutoBest, спечелилият в което ще стане прочут в средата на декември, участваха автомобилни публицисти от 30 европейски страни, като единствените отсъстващи за попълването на цялостния лист от 32 страни, бяха представителите на Украйна (поради неспособност за овакантяване на страната) и Русия (поради краткотрайно премахване на страната член).



Към момента към този момент са известни огромна част от спечелилите в останалите подкатегории, включително:
- COMPANYBEST 2024 - Porsche
- MANBEST 2024 Hall of Fame - Дени Ле Вот, изпълнителен вицепрезидент и изпълнителен шеф на марката Dacia
- DESIGNBEST 2023 Hall of Fame - Жил Видал, вицепрезидент на подразделението Дизайн на Renault Group

По време на събитието в Австрия, журито на AutoBest гласоподава и дефинира спечелилите и в останалите категории, а точно ECOBEST, SAFETYBEST, SMARTBEST, SPORTBEST и TECHNOBEST , като техните имена ще бъдат оповестени след броени дни.

Името на носителя на премията Best Buy Car of Europe ще стане известно в средата на декември, а церемонията AUTOBEST Awards Gala ще се организира в Люксембург през 2024 година, като точната дата ще бъде оповестена в допълнение.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР