На 20 юли 2023 г. По света и у нас“

...
На 20 юли 2023 г. По света и у нас“
Коментари Харесай

63 години емисии новини „По света и у нас“ в ефира на Българската национална телевизия

На 20 юли 2023 година „ По света и у нас “ – новините с най-високо публично доверие в България – означават 63 години в ефира на Българската национална телевизия. От 1960 година новинарските излъчвания на публичната телевизия резервират името си непроменено, а водещите са ентусиазъм и пример за подражателство на генерации фенове и сътрудници публицисти.

Най-добрите екипи от кореспонденти, редактори, продуценти, оператори, режисьори, монтажисти, звукорежисьори, инженери и доста други всекидневно способстват със своя професионализъм, безрезервен труд и отговорност към аудиторията за новините „ По света и у нас “. Водещи на централната емисия „ По света и у нас “ в 20:00 ч. са двете екранни двойки Аделина Радева – Даниел Чипев и Филипа Огнянова – Костадин Филипов. Водещи на останалите излъчвания „ По света и у нас “ в 6:00, 7:00, 8:00, 9:00, 12:00, 18:00 и 23:00 ч. са Галя Крайчовска, Нора Арсова, Надя Обретенова, Поли Златарева, Румен Йовчев и Ангел Бончев.

„ Преди 63 години Българска национална телевизия излъчва първите телевизионни вести. Първите. Българска национална телевизия е орисана да прави първите крачки, най-трудните крачки. Те постоянно са в ранната заран на събитията и процесите, когато е още мрачно и няма други по пътя. Без боязън, само че с качество, отговорност, засягане на тематики с социална значителност – тази гореща примес води и до доверието в нашата работа. Благодарим на феновете, които още веднъж ни сложиха преди всичко по доверие. А ние ще продължаваме да ви чакаме пред екраните и на мобилните приложения “, споделя Мариела Драголова, шеф на дирекция „ Новини и настоящи излъчвания “ в Българската национална телевизия.

Традиции, резистентност, новаторски софтуерен метод – през 2023 година „ По света и у нас “ е интегриран мултимедиен нюзрум, който надгражда ефирното наличие в цифровата платформа BNTNEWS. Новинарският уебсайт BNTNEWS.BG и обновеното мобилно приложение BNT NEWS за потребителите на iOS и Android мобилни устройства са 24/7-информационният канал на Българската национална телевизия. Наред с тествани обстоятелства, вести в развиване и репортажи от горещи точки, уеб сайтът BNTNEWS.BG и мобилното приложение BNT NEWS обезпечават лайв стрийм от всички значими събития, специфични цифрови планове, истински истории и разбори. Като резултат с изключение на позитивните данни за BNTNEWS, ефирната публика на „ По света и у нас “ се усилва, изключително измежду най-младите и дейните фенове.

Честит рожден ден, „ По света и у нас “!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР