На 20 януари Слънцето премина в знак Водолей, където ще

...
На 20 януари Слънцето премина в знак Водолей, където ще
Коментари Харесай

Хората от зодия Водолей по декади

На 20 януари Слънцето мина в символ Водолей, където ще остане до 18 февруари.

Водолеите от първа декада (21-31.01.) се отличават с живописен и артистичен гений. Вашият бърз разум и вашата многоликост ви разрешават по едно и също време да се занимавате с няколко плана. Надарени сте с добра памет и сте методични в работата си. Вашата словоохотливост притегля към вас хора, които ви смятат за остроумни събеседници. Понякога се нуждаете от интервали на усамотение и разсъждение. Вие сте самостоятелни персони по душа. Стараете се да подхождате към любовта аналитично, тъй като не желаете да ставате жертва на възприятията си. Изобретателни до талантливост, хуманисти и алтруисти по природа. За вас са синьо-зелен аквамарин, ярко жълт кехлибар, тюркоаз. Противопоказни са рубин, сардоникс, яспис и хиацинт. Намирате се под въздействие на Венера.

Важни години: 12, 22, 32, 42, 52.

Водолеите от втора декада (01-10.02.) се отличават с жив и изчерпателен разум, непримиримост и податливост към статистиката. Това са любознателни хора, преносими, обичащи пътешествията, ненавиждащи еднообразието и които не се опасяват от риска. Имат мощна вътрешен глас, могат да „ четат” хората като отворена книга. Умеят да дават прелестни препоръки и хората им имат вяра. Те са привързани към фамилията и околните си, имат увлечение към тайните науки. Здравословните им проблеми са свързани с неприятно кръвообръщение, анемия, учестено сърцетуптене, сърдечна непълнота, болести на гърлото. Жените се отличават с обич към цветята и красивите движимости. Те са нежни, обичат децата и са положителни домакини. Лошите неща са, че имат податливост да си усложняват живота и сами да си основават проблеми. На тези Водолеи се предлага кехлибар за увеличаване на интуицията. Хармонизира с характера им и тюркоаз, който оказва помощ в устрема към духовното съвършенство. Намират се под въздействие на Меркурий.

Важни години: 10, 20, 42, 50, 60.

Водолеите от трета декада (11-19.02.) са надарени с огромно въображение и са способни на огромни теоретични систематизирания. Имат емфатичен интерес към старинните неща. Не са равнодушни към музиката и поезията. Силно ги притеглят странните и необяснимите неща. Често са склонни да изпадат в потиснатост. Романтични са в любовта и предразположени към флирт. Способни на продължителни и тесни взаимоотношения. Доближават се по черти към Рибите. Очарователната им непрестореност им разрешава да се впишат във всеки колектив. Имат доста познати, само че в реалност познават малко хора. В работата са устремени напред и са прогресивни персони. Нищо не може да ги наскърби по този начин мощно както несправедливостта. Имат ексцентричен усет, обичат да харчат пари. На тях се предлага зелен аквамарин и оливин (хризолит), който способства положителното въодушевление и засилва еротичните прекарвания. Намират се под въздействие на Луната.

Важни години: 8, 16, 24, 32, 40, 42, 48, 56, 64, 72.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР