На 20 септември /понеделник/ от 11 ч. до 18 ч. ще

...
На 20 септември /понеделник/ от 11 ч. до 18 ч.
ще
Коментари Харесай

Днес за взривни работи ще бъде ограничено движението по път III-861 Югово - Лъки

На 20 септември /понеделник/ от 11 ч. до 18 ч. ще бъде лимитирано придвижването по път III-861 Югово - Лъки за осъществяването на взривни работи. Пътуващите по третокласния път и за Кръстова гора могат да използват маршрута Чепеларе - Рожен – Лъки.

В момента се поставя асфалтобетоновата настилка в 17 км сектор сред Югово и Лъки, а в останалите 14 км от Лъки до границата с област Смолян ремонтът е завършил. Предстои монтирането на ограничителни системи и пътни знаци и довършителни работи.

Третокласният път е единствената пътна връзка на община Лъки с регионалния център Пловдив и е най-пряката връзка на областта с община Баните в Смолянска област. По правата всекидневно преминава тежкотоварен трафик от предприятията за добив и преправка на оловно-цинкова руда в региона. Пътят е издигнат през 50-те години на предишния век. Преминава през тежък планински терен, с огромен надлъжен наклон и в по-голямата си част е без необходимия габарит.

Строителните действия се правят от дружеството, с което АПИ има контракт по ЗОП за настоящ ремонт и поддържане на републиканските пътища в област Пловдив.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР