На 20 ноември Яна и фондация „Мечта за дете“ събраха

...
На 20 ноември Яна и фондация „Мечта за дете“ събраха
Коментари Харесай

Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова: С още 12 000 лева ще помогнем на семейства с репродуктивни проблеми


На 20 ноември Яна и фондация „ Мечта за дете “ събраха над 200 посетители, които поддържаха благородната идея. Още тогава три фамилии получиха чекове, връчени им персонално от председателката на фондация „ Мечта за дете “ Ивелина Рускова.

„ Останаха още 12 000 лв., които ще дарим на фамилии, кандидатствали по ин витро стратегия. Това е най-трудната част от акцията, тъй като ни се желае да подпомогнем всички нуждаещи се, само че парите не са задоволителни “, споделя хубавицата и добавя, че продължава с благородното дело, с което се е захванала.

Вече три години от живота си, Средкова е посветила на благородната самодейност да оказва помощ на фамилии да сбъдната фантазията си за свое дете. Това не е първа сходна акция за Средкова. Зад гърба си миската има още две начинания, отдадени на двойките с репродуктивни проблеми. Една от тях към този момент се е увенчала с триумф и първото бебе заченато благодарение на Яна и Фондация „ Мечта за дете “ – Калоян радва своите родители. Яна Средкова е омъжена, има три деца. Тя развива сполучлив бизнес със със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bsket.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР