На 20 май председателят на КНР Си Дзинпин изпрати съболезнователен

...
На 20 май председателят на КНР Си Дзинпин изпрати съболезнователен
Коментари Харесай

Си Дзинпин изпрати съболезнователен адрес на Иран

На 20 май ръководителят на КНР Си Дзинпин изпрати съболезнователен адрес на заместник-президента на Иран Мохамад Мохбер по отношение на трагичната гибел на президента Ебраим Раиси по време на случай с хеликоптер. От името на китайското държавно управление и народ Си Дзинпин изрази дълбоки съболезнования на вицепрезидента Мохбер, роднините на президента Раиси и иранското държавно управление, както и на целия ирански народ.

Си Дзинпин уточни, че президентът Раиси е направил значим принос за отбраната на сигурността и стабилността на страната и развиването й, както и дейни старания за задълбочаването на стратегическото партньорство сред Китай и Иран. Смъртта на президента е голяма загуба за иранския народ. Китайското държавно управление и народ правят оценка обичайното другарство с Иран. Си Дзинпин счита, че с общи старания двустранното всеобхватно стратегическо партньорство ще се развива непрестанно и в бъдеще.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед30360Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед12548 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед13027 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед112166Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16949 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед112166Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78782„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР