На 20 и 21 май 2023, за 22-ра година се

...
На 20 и 21 май 2023, за 22-ра година се
Коментари Харесай

ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT 2023

На 20 и 21 май 2023, за 22-ра година се организира най - огромния любителски шампионат за смесени двойки в България – “Peugeot 2023 ”. Турнирът протече оспорвано и динамично, само че до стълбичката на спечелилите се добраха единствено 3 тима. Финалното класиране наподобява по този начин:

1-во място Зоя Динева/Цоло Цветков
2-ро място Антоанета Маркова/Антон Димитров
3-то място Силвия Никова/Зафир Гочев

Турнирът бе отворен за гости и всеки фен на тениса съумя да погледа и да се наслаждения на играта на тенисистите. За спортсменската игра и оптималния комфорт на играчите и в двата дни имаха грижата уредниците София Франс Ауто и сътрудниците на шампионата в лицето на тенис клуб „ Левски-София “, BNP PARIBAS, Загорка, Девин, MSJ-Travel и Аргент- 2002

На събитието посетителите имаха опцията да проговорят „ езика на привличането “ с помощта на изцяло новия и прелъстителен от всеки ъгъл - PEUGEOT408. Моделът е първият по своя тип в гамата и показва нова, неустоима посока на концепцията за бъдещото софтуерно, стилистично и дизайнерско развиване на френския лъв. На събитието бяха изложени мотопедите с марка PEUGEOT, както и модели на стандартни и електрически колела.

*Източник: www.peugeot.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР