На 20 февруари откриваме тунел Железница. Това заяви министърът на

...
На 20 февруари откриваме тунел Железница. Това заяви министърът на
Коментари Харесай

Цеков: На 20 февруари откриваме тунел „Железница“

На 20 февруари откриваме тунел " Железница ". Това съобщи министърът на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков , съобщи.

" Строи се, само че през зимния сезон темпът понижава . В момента се достроява последният сектор от автомагистрала " Европа ", в края на тази година ще бъде изцяло приключена. По автомагистралата Видин - Ботевград следва в идващите седмици да бъде открит нов сектор от 13 километра " сподели Цеков.

По думите му от март ще се стартира дейното строителство по пътя Русе - Бяла.

" По " Хемус " ще бъде възобновено строителството до Плевен. На 20 февруари откриваме тунел " Железница ", който е неповторимо оборудване с всички системи за отбрана, строен с нов софтуерен способ. В обсега на тунела има задействани свлачища, които бяха укрепени предходната година. Ще извършва значима социална функционалност и е безвреден изрично. Това е най-дългият тунел в страната, разполага с евакуационни изходи, с доста съвременна вентилационна система при положение на произшествия, със система за уведомяване, сигурността е обезпечена, наоколо има и хеликоптерна площадка ", добави Андрей Цеков.

Той разяснява, че целият сектор е към 5 километра - тунелът е 3 километра
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР