На 20.09.2022г., на територията на ОДМВР Враца е проведена специализирана

...
На 20.09.2022г., на територията на ОДМВР Враца е проведена специализирана
Коментари Харесай

Полицейски проверки във врачанско разкриха множество нарушения - акцията е проведена на 20 септември

На 20.09.2022г., на територията на ОДМВР Враца е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на битовата престъпност в дребните обитаеми места, на контрабандата и разпространяването на акцизни стоки-тютюнeви произведения, алкохолни питиета без акцизен бандерол.

В хода на извършените дейности са разкрити причинители на закононарушения, нелегално притежавано оръжие, конфискувано е огромно количество алкохол без акцизен бандерол, както и немаркирани дърва за огрев, засечени са водачи, карали под въздействието на алкохол.

В полицейския арест е арестуван 47-годишен врачанин, който съгласно данните досега, през юли месец т.г., в заведение в регионалния град,е откраднал портмонето на клиент с персонални документи, 100 лв. и ваучери за храна на стойност 160 лева

При претършуване на частен дом във Враца криминалистите са иззели саксия с растение от рода на конопа. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 354а, ал.3.Срещу 21-годишен врачанин е формирано бързо полицейско произвеждане по член 343б, ал.3 от Наказателен кодекс.

При проба с дрегер станало ясно, че мъжът е карал под въздействието на канабис.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР